Landi-Askja: Kursus Lasse Jensen fra Krogbækgaard

30. september - 2. oktober 2016

Kurset afholdes på Randbølgaard, Hærvejen 48, 7183 Randbøl (tæt ved Billund)

Dette kursus vil blive tilrettelagt så deltagere der tidligere har været på kursus vil kunne få lige så stort et udbytte som første gang de var på kursus. Derfor er teoridelen fredag aften ændret en del og praktisk undervisning lørdag og søndag vil blive niveaudelt og anderledes i forhold til tidligere kurser.

MEN kurset henvender sig stadig lige så meget til dem der er med for første gang. Så tøv ikke, hvis det er første gang du skal på Lassekursus– vi tager bare hensyn til dem der har været med tidligere.

Vi gentager succesen for 9. gang og inviterer til ridekursus fra fredag den 30/9 til søndag d. 2/10-16 ved Lasse Grønberg Jensen fra Krogbækgaard på Læsø. Lasse driver Krogbækgaard hvor der om sommeren afholdes rideferie for turister og om vinteren tilrides, trænes og undervises. Lasse er uddannet C træner og B instruktør ved DI. Lasse har stor erfaring i at undervise og er enormt god til at sætte sig ind i den enkelte hest og rytters behov for træning og undervisning. Samtidig er han god til at komme med enkle råd og huskeregler som man kan arbejde videre med når kurset er slut.

Lasse sætter sig gerne i sadlen for at demonstrere og det er muligt at få hjælp med både ungheste, gangsætning og gangartstræningen af ældre heste. Vi kommer også ind på hestens natur og hvordan man arbejder med heste i alle aldre fra jorden.

Dette kursus giver også mulighed for saddelprøvning, undervisning i brug af korrekt bid, longering, trailertræning og meget mere – alt efter ønsker og behov. Og chancen for at lære nye islænderryttere at kende. Der er plads til alle på dette kursus uerfarne som erfarne. Alt dette foregår ind i mellem undervisning og pauser.

Dette kursus bliver afholdt med ægte Landi Askja og Randbølgaard ånd. Hyggeligt samvær er vigtigt og vi gør os meget umage for at alle nye deltagere føler sig velkomne og godt tilpas.

Kurset forgår på udendørs ridebane hvis vejret tillader eller i ridehal hvis vejret er dårligt.

Kurset starter fredag sidst på eftermiddagen med indkvartering af hest og rytter fra kl. 16-18.

Fredag aften er der undervisning og gennemgang af deltagerens forudsætninger og problemstillinger.

Lørdag formiddag starter med undervisning i arbejde fra jorden. Herefter undervisning i hold på 2 personer både på bane og i terræn alt efter ønsker og behov fra hest/rytter. Efter frokost forsætter undervisning.

Lørdag aften er der videogennemgang af hver enkelt rytter. (med mindre man ikke ønsker det)

Søndag fortsætter med undervisning af 2-3 ryttere ad gangen på bane eller i terræn.

Både lørdag og søndag er der mulighed for kortere guidede rideture i det kuperede smukke terræn omkring gården når der ikke er undervisning.

Der er mulighed for at lave folde, medbring selv hegnsmateriale. Vi har 3-4 folde hvis du ikke har dit eget foldmateriale.

Hele dette spændende arrangement inkl. fuld forplejning (fra fredag aften til søndag eftermiddag) og mulighed for overnatning koster 1500 kr. Der er plads til mindst 10 og max 12 deltagere på kurset

Har du ikke mulighed for at deltage alle dage – send en mail – så finder vi en flexibel løsning.

Skriv endelig hvis spørgsmål eller ring på mobil 22 24 42 98.

Arrangørens kontaktinfo

Landi-AskjaSe arrangørklubben på SPORTI

Landi-Askja

Mødested/startsted

Randbølgaard
Hærvejen 48
7183 Randbøl
Danmark Vis på kort Navigér hertil