Stella: Rømøtur

11. - 13. november 2016

Velkommen til en fantastisk weekend på det skønne Rømø !

I samler selv jeres ”hytteflok” der er plads til max 5-6 personer i hver hytte. Rundtømmerhytterne er de rustikke af slagsen (der er dobb seng, køje og hems med madrasser) og Vadehavshytterne er til dem der elsker et varmt karbad efter rideturen(der er hems med sovesofa, dobb seng i stueetagen og sovesofa også i stueetagen). Medbring sengelinned og håndklæder!

Priseksempler
Hvis man er 6 i en rundtømmerhytte, med hest på fold og ALT incl. Så koster turen 833 kr og du skal kun medbringe dine drikkevarer til lørdag, sengelinned og foder til din hest .

Hvis man kun vil være med lør-søn og har hest på fold, 6 mand i rundtømmer koster en ”all incl” 398 kr. Så afhængigt af hvad der vælges kan det bliver en dejlig weekend til en rigtig god pris !

Vores fantastiske heste skal naturligvis med, i kan vælge mellem fold eller boks, men begge dele skal naturligvis efterlades ren og ryddeligt. Boksene er 4x4, altså meget store, så 2 venner kan sagtens dele en boks) Husk foldmateriale og foder til hesten.

Hytteformand/quinde booker hytten og i afregner jer imellem. Alle andre kan booke, hest, mad og alt andet herinde på Sporti under menuen ”tilvalg”- Det samme gælder naturligvis hvis familien vil forbi til lækker fiskebuffet om fredagen eller Antanas aften, så bookes det også herinde.

På den måde slipper vi for at en mand/quinde skal lægge ud for alt for meget.

Vi ankommer i løbet af fredagen, for de der kommer tidligt kan en ridetur sikkert nås inden mørket falder på – ellers er der en ridehal hvis hesten skal strække benene efter køreturen.

I afhenter nøglen til hytten oppe i hotellets reception.

Fredag aften mødes vi på hotellet til Fiskebuffet – 18-21 , de der ankommer først må gerne forsøge at lave et langbord /holde pladser til de der endnu ikke er ankommet.

Lørdag morgen er der morgenbuffet fra 7.30 – vi aftaler fredag aften hvornår vi mødes til morgenmad.

Vi mødes på p pladsen ved foldene/trailerne og er klar til at ride omkring 11.30. Der rides nogle timer med pause, undervejs vil der være opgaver der skal løses og forfriskninger der skal findes. Der vil være pause med sandwich og drikkevarer ca midt på turen.

Mere info får i inden rideturen.

Efter hjemkomst har i tid til en tur til Hyldahls eller hvor i nu måtte ønske at shoppe lidt, ligesom i kan tage en tur i poolen eller bestille en massage (skal bestilles inden ankomst )

Kl. 19 mødes vi i Antanas til Chilli con Carne med bagekartofler og salat. I medbringer selv drikkevarer og de glas i skal bruge. Hytten ligger ud mod vadehavet og vi skal igennem legeland for at komme dertil, så medbring lygter eller fuldt opladet telefon så i kan lyse jer vej J

Vi har naturligvis tændt op i pejsen, sat musikken i gang og er helt klar til aftenens ”pubquizz” som sættes i gang direkte efter maden, derfor må alle gerne medbringe en lille ting til max 25 kr!

Søndags Brunch starter kl 8.30, vi mødes på hotellet til den store morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer – vi aftaler lørdag aften hvornår vi mødes ! Vi skal være ude af hytterne omkring kl 11, så med maverne godt fyldte, hytter og folde rengjorte og alt pakket kan vi sagtens nå en hyggelig farveltur inde vi vender snuden hjemad igen.

Vi glæder os max til en fantastisk weekend med jer og jeres heste – Velkommen til weekend på Rømø og Kommandørgården.

Hvis nogen mangler en hest at ride på, så har Kommandørgården friske heste, du aftaler nærmere ved at kontakte receptionen - 74755122.

Lægevagt syddanmark 70 11 07 07

Dyrlæge , løgumkloster 74 74 35 30

Dyrlæge Skærbæk 74 75 11 17

Arrangørens kontaktinfo

StellaSe arrangørklubben på SPORTI

Stella

Mødested/startsted

Kommandørgården
Havnebyvej 201
6792 Rømø
Danmark Vis på kort Navigér hertil