Dagfaris hyggestævne

Søndag den 16. oktober 2016

Dagfaris stævner har altid været tiltænkt skovtursrytterne, fritidsrytterne, og dig der aldrig før har startet stævne. Vores mål er at arrangere stævner for de ryttere der ellers ikke vil få en ben til jorden til de almene stævner, med erfarne stævneryttere og rutinerede heste.

Udover lettere gangartsklasser tilbyder vi også nogle klasser som sjældent udbydes til islandske heste. Spring, Børneklasse og Øltølt. Der kan læses detaljeret om alle klasserne på hjemmesiden.

Til Hyggestævnet rider vi i ridehus på 20x60 meter. Der er mulighed for opvarmning enten i mindre ridehus på 20x40 eller på udendørs dressurbane.

Følgende klasser udbydes (se beskrivelser på Dagfari.dk):

- Jokerspringning fra 40-60 cm (Ruten lægges af rytteren)
- Behændighed til hest eller fra jorden
- 4.5
- T.7
- Tregang
- Kids Freestyle
- Hestelimbo
- Lakridsbåndsløb
- Øltølt

Børneklassen er for ryttere fra 0-10 år.

Pris 200 kr. for medlemmer og 400 kr. for ikke-medlemmer.

Stævnet oprettes ved minimum 30 ryttere og max antal er 40.

Tilmelding for Dagfarimedlemmer åbner 10. september kl. 18.00 (for ryttere fra andre klubber åbner tilmeldingen 16. september. Tilmelding lukker når alle pladser er besat, eller senest 6. oktober).

Tilmeldinger med klubrabat skal foretages med korrekt medlemsnummer i overensstemmelse med rytteren der skal ride hesten.

Efter seneste tilmeldingsfrist d. 6. oktober er det ikke længere muligt at ændre tilmeldingsdata, volte, hest, rytter mm. Så tænk dig om inden du melder til, det letter arrangørarbejdet mere end du tror.

Vi har tradition for, at alle ryttere hjælper med til afviklingen af stævnet, så du bedes afkrydse hvilken hjælpertjans du ønsker.

På forhånd tak!

Arrangørens kontaktinfo

DagfariSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Helsinge Ridecenter
Husebyvej 13
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil