HEKLAs fastelavnsstævne 2017

Søndag den 26. februar 2017

Stævnet afvikles på HRV i ridehallen (20x60), Tryvej 13, 9320 Hjallerup. Stævnet afholdes den 26. februar 2017 og starter kl. 10:00. Indcheck kun muligt mellem kl. 8:30 til 9:30. Der vil blive afholdt dommer/ryttermøde kl. 9:40.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet: 3gangJ, 3gangS, 3gang+, 4.5, T8S, T8J, T3* og HUK.

3-gang er tølt, trav og skridt og 3-gang+ er tølt, trav, skridt og ”beauty-tølt”. Alle gangarter rides i valgfrit tempo. Beauty-tølt er valgfri tølt opgave ex. løse tøjler, øgninger/nedtagninger osv. T3* er sidste opgavedel udskiftet med tølt i et tempo, der er afpasset til banens størrelse. HUK er Heklas UdklædningsKlasse, hvor man rider 2 omgange alene på banen i valgfri gangart/bedste gangart. Det er i denne klasse muligt at blive trukket. I HUK er udklædning obligatorisk og tæller 50% af den samlede karakter. Juniorklasser er for ryttere, der er til og med 15 år og Seniorklasserne er for ryttere, der er 16 år eller ældre. Vi beder rytterne huske på, at dette er et hyggestævne, og det ikke skader at prøve nogle andre klasser, end dem, man normalt rider. Bare husk at sikkerheden ikke må glemmes, når udklædningen findes!

Du må tilmelde dig en tøltklasse og/eller en gangartsklasse samt HUK. Én hest må gerne have to ryttere, men må stadig kun starte én gangartsklasse og én tølt klasse. Husk du skal være medlem af Hekla. Stævnet afvikles med Hekla dommere, derfor er rytterlicens ikke nødvendig. Vi gør opmærksom på, at hestene skal være skoet enten med 0 eller 4 sko, og vi tillader kun, at der rides med stangeffekt i T3* samt 3gang+. Ved klasser med 6 eller færre tilmeldte betragtes udtagelsen som finale. Klasser med 3 eller færre tilmeldte kan aflyses. Der vil kun blive afviklet A-finaler - dog ikke i HUK.

Pris for deltagelse i stævnet: 200,- per ekvipage. Prisen er inklusiv fold - HUSK foldredskaber. Leje af boks til kr. 200,- inklusiv halm (max 16 stk.). Der skal kun tages klatter efter brug. Folde laves på Heklas eget område, såfremt vejret tillader det. Der er plads til 50 ekvipager og der kan kun tilmeldes én hest per rytter. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen. Hekla har lejet begge ridehaller, så der er opvarmning indendørs.

Tilmeldingen til stævnet sker via SPORTI tidligst fra den 1. februar 2017 kl. 18:00. Husk at have udfyldt din profil inden og hav dankortet klar. Ingen tilmelding uden betaling online. Et mindre gebyr må påregnes. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når klasserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Hvis nødvendigt, vil der blive oprettet en kort venteliste på 5 pladser.

Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 15. februar 2017. Startgebyr refunderes kun efter 15. februar ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Erklæringen skal være stævneudvalget i hænde inden den sidste rytter rider fra banen den 26. februar 2017. Vi gør opmærksomme på, at administrationsgebyret ikke refunderes. Det er ikke tilladt at sælge sin plads!

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan vil være på hjemmesiden fra den 20. februar. I frokostpausen vil der være tøndeslagning for børn og unge til og med 15 år.

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr!

PÅ GENSYN – Heklas Stævneudvalg

Trine, Pernille, Terese, Janni og Camilla.

Mødested/startsted

Tryvej 13
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil