Hekla: Nordjysk Mesterskab i Gæðingakeppni 2017

22. - 23. april 2017

Det er med stor glæde, at Hekla inviterer til Nordjysk Mesterskab i Gæðingakeppni. Stævnet afholdes på Heklas nye bane, Hjallerup Engvej 1a, 9320 Hjallerup den 22.-23. april og starter kl. 8:30. Indcheckning fredag mellem 18 og 20 og igen fra lørdag kl. 7.30. OBS: Banen kan have andre åbningstider fredag aften. Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest en time før den første klasse, man skal ride, begynder. Der vil blive afholdt ryttermøde lørdag kl. 8:15. Såfremt der er behov for det, vil der også blive afholdt ryttermøde søndag kl. 8.30.

Der udbydes følgende discipliner:

 • Stutteri Rendborgs GDA (5-gængere)

 • Beslagsmed Jesper Krogsgaards GDB (4-gængere)

 • EDC Danebo Aabybros GDV - let voksenklasse, som ikke er kvalificerende til DM (kræver d-licens)

 • Svalebæk Ishestes GDY (18 år til og med 21 år)

 • www.digogdyr.dk's GDT (14 år til og med 17 år)

 • Hestemassør Christine Fiskers GDC (til og med 13 år)

Husk at rytterens alder følger kalenderåret, og man derfor per automatik fylder år 1/1. Der er plads til 110 ekvipager. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen. Der rides på godkendt 300 m bane med passpor. Alle klasser undtaget GDV kræver min. BC-licens. Se mere på: www.islandshest.dk > Sport > Rytterlicens. Læs mere om stævneformen

Tilmeldingen til stævnet sker via SPORTI tidligst fra den 20. marts 2017 kl. 18:00. Et mindre gebyr må påregnes. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når stævnet er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 5. april 2017. Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding. Men det er tilladt at sælge pladsen til anden side - det er kun hest og rytter, der kan ændres - IKKE klassen. Husk at give arrangør besked, hvis pladsen mm. sælges!

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne! Link til tro og love

Tidsplan kan ses på www.nihekla.dk senest d. 17. april og foreløbige startlister vil være tilgængelige på hjemmesiden i dagene op til stævnet. De endelige startlister kan ses på pladsen senest én time før klassens start.

Dommerholdet består af Amalie Møller-San Pedro, Jóhann G. Jóhannesson og Súsanna Ólafsdóttir.

Der er mulighed for overnatning i nærheden af banen ved Holtegaard B&B (www.holtegaard.info) eller Hjallerup Kro (www.hjallerupkro.dk), hvis ikke man vil overnatte på pladsen.

Priser:

 • Startgebyr kr. 550,- per ekvipage
 • Boks inkl. 1 pakke spåner kr. 850,- Husk at rydde boksen efter din hest, ellers koster det kr. 500,-
 • Fold (der skal til alle folde være tilsluttet strøm, medbring selv hegn og strøm) kr. 150,-
 • Tilkøb af ekstra spåner til boksen: 1 pakke spåner kr. 125,-
 • Camping uden el er gratis og foregår på Heklas areal.
 • Camping med el: Kr. 600,- per enhed - husk kabeltromle.

Kvalifikationskrav til DM-Gæðingakeppni 2017:

B-flok (GDB) 8,000                  

A-flok (GDA) 7,700                  

Ungdomsflok (GDY) 7,800        

Teenageflok (GDT) 7,800

Børneflok (GDC) 7,800

Vi er også på Facebook : www.facebook.com/groups/gaedingakeppni/

Vi tager forbehold for ændringer

Arrangørens kontaktinfo

Nordjyskislænderforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil