Hekla: November Hyggestævne

Lørdag den 5. november 2016

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Stævnet afholdes på Hjallerup Engvej 1a, 9320 Hjallerup på 250 m. ovalbane.

Stævnet afholdes den 5. november og starter kl. 10:00. Check ind lørdag fra kl. 8.30 til kl. 9.30. Der vil blive afholdt dommer/ryttermøde kl. 9.30 foran sekretariat.

Følgende klasser vil blive afviklet på ovalbanen (250m): T7, T6, T5, T3, 4.5, 4.3, 4.2, 5.2 samt 5års klasse og en hold konkurrence.

5 års klassen rides som en 4.5 med plads til fejl (talent klasse).

Holdkonkurrencen: Man rider i hold af 2-4 ryttere, som man selv vælger. Der skal vises tølt, trav, skridt og galop. Rytterne bestemmer selv, hvem der viser hvad. Der gives en samlet bedømmelse. Husk at skrive i bemærkning hvem du er på hold med.

Starter ekvipagen i 5års klassen, må man ikke deltage i andre klasser til dette stævne. Foruden holdklassen, må man ride en anden gangartsklasse samt en tølt klasse.

Der rides med flere på banen i alle klasser. Der rides ikke finaler, men de 5 bedste seniorer præmieres i alle klasser OG 5 bedste Junior/Ungryttere i 4.5, 4.2, T7 og T3 præmieres.  Man er Junior/Ungrytter indtil 21 år inkl.

Tidsplan og deltagerliste vil være på hjemmesiden www.nihekla.dk i dagene op til stævnet. Startlister vil være hængt op på pladsen senest en time før klassens start.

Min. 30 deltagere og max 50 deltagere - Kun for Hekla medlemmer! Max 2 heste per rytter. Tilmeldingen åbner den 10. oktober kl. 14 og slutter den 30. oktober eller når, der ikke er flere pladser. Man tilmelder sig på SPORTI. Prisen er KUN 250 kr. per ekvipage + gebyr til sporti. Fold er inklusiv i startgebyret – husk redskaber til fold.

Tilmeldingen er bindende!

Stævnet er et klubarrangement og det forventes, at alle giver en hånd med, i de klasser man ikke selv starter. Der skal speakes, tastes på pc, deles båndfarver ud, åbnes led, skrives for dommere mv. Skriv på tilmeldingen, hvor du ønsker at hjælpe! Hvis ikke selv du kan hjælpe, skal du medbringe en, der kan! Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Det er ikke nødvendigt med rytterlicens, da det er dygtige Heklamedlemmer, der kommer og bedømmer. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet samt min. 2 basisvaccinationer at starte til stævnet. Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind.

Ved spørgsmål, kan man kontakte Christina på sms 4035 9424.

Vi glæder os til et godt stævne!

Heklas Stævneudvalg

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil