Jökull: Molstur 2017

27. - 29. januar 2017

Invitation til Mols Turen 27/1 2017-29/1 2017

Så er vi klar til endnu et år I de skønne Mols Bjerge.

Vi skal som vanligt bo på spejderlejren Bogensholm, Fuglsøvej27, 8400 Ebeltoft.

Lejren har 4 og 8 personers værelser, alle med bad og toilet til. Der er madrasser, men I skal selv medbringe lagner og soveposer.

I er velkommen i hytten fra fredag kl. 16, men I må gerne komme før og tage en ridetur på egen hånd, kun er der ingen garanti for at vi kan komme ind i hytten før kl. 16.

Fredag aften er der fælles spisning i køkkenet for dem der er nået frem, så medbring gerne en ret til deling, det plejer at være super hyggeligt. Der er selvfølgelig te og kaffe og øl og vand kan købes.

Der er lister fremme hvor I kan skrive jer på hvilken tur I ønsker at være på, og spred gerne rygtet om at der også vil være en rolig kortere tur for de heste der ikke er i så god form, så der er plads til alle.

Lørdag er der morgenmad fra kl. 08-10, og vi rider fra lejren kl. 11. Vi mødes alle sammen og får en lille snack og en pause på turen. Efter hjemkomsten er der ml. 15-16 varm lækker suppe i køkkenet. Så er der tid til en lille lur eller almindelig hygge inden fest middag kl. 19.

Søndag er der atter morgenmad fra 08-10, og ridning kl. 11. Kl. 13 mødes vi i bakkerne til varm kakao og derefter går det tilbage til Bogensholmlejren til afsluttende biksemad og farvel.

Vi har igen i år, mobil bokse stående uden for hytten, der må stå 1-2 heste i hver. Hvis I ikke ønsker en boks, kan I selv lave folde mellem træerne. Vi sørger for hø eller wrap til fri afbenyttelse. Husk I skal selv rydde op for både efterladt wrap og ”klatter”, både inde og ude.

Vi har en velassorteret bar, som vi gerne vil bede jer om at benytte, både for hyggen og økonomien. Der vil også være mulighed for at købe Øl, Vand og Vin

Da Molstur udvalget er blevet meget reduceret ( 2 personer ), kommer der lister op til at skrive sig på til opgaver der skal laves i weekenden såsom borddækning og oprydning efter maden, vi kan desværre ikke nå det hele, men hvis vi er fælles om det, er det til at overkomme.

For dem der ikke kan deltage I hele weekenden er der mulighed for at komme til Fest middagen lørdag kl. 19, det koster kun 175, og ønsker I også at overnatte, finder vi ud af det også, bare ring eller skriv.

Sidste frist for tilmelding er d. 13. Januar 2017

Tilmelding på Sporti:

Deltagelse, incl. ½ boks, Jökull medlemmer:                 1000,-

Deltagelse, incl. ½ boks, ikke medlemmer:                    1100,-

Deltagelse, incl. Ene boks                                              1400,-

Deltagelse uden boks eller uden hest:                              600,-

Deltagelse i rytterfest, uden overnatning:                        175,-

Deltagelse i ridetur, uden overnatning eller mad:            100,-

Vi glæder os til at se så mange som muligt, til dejlig ridning og hygge, gerne i sne.

Hilsen Diana og Ellen

Arrangørens kontaktinfo

Jökull – IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Jökull

Mødested/startsted

Bogensholmlejren
Fuglsøvej 27
8400 Ebeltoft
Danmark Vis på kort Navigér hertil