ASKA: Vinter-Gæðingakeppni træningsstævne

Lørdag den 25. februar 2017

ASKA afholder træningsstævne den 25. februar 2017 i indendørs 20x60 hal ved Malling Landbrugsskole (Starupvej 13, 8340 Malling)

Indcheckning fredag mellem 18 og 20 og igen fra lørdag kl. 8.00 Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest en time før den første klasse, man skal ride, begynder. Der vil blive afholdt ryttermøde lørdag kl. 9:00. Tjek ind efter 9 foregår i caféen i ridehallen.

OBS! Dette er et træningsstævne – både for Jer og for ASKAs stævneudvalg. Det er derfor ikke rangliste eller kvalificerende. Der dømmes af 2 DI dommere: Rune Hansen og Bo Hansen

Der kræves ingen licens! Og der rides efter FIPO 2015.

Der afvikles A-finaler i klasser med min. 8 ekvipager, ellers er der præmieoverrækkelse umiddelbart efter klassen.

Stævneudvalget forbeholder sig retten til at aflyse ved for få deltagere.

Der udbydes følgende discipliner:

  • GDA (5-gængere)
  • GDB (4-gængere)
  • GDV – let voksenklasse
  • GDY (18 år til og med 21 år)
  • GDT (14 år til og med 17 år)
  • GDC (til og med 13 år)

Husk at rytterens alder følger kalenderåret, og man derfor per automatik fylder år 1/1. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen. Der rides i indendørs 20x60 hal – opvarmning foregår udenfor på grusvej og udendørs bane – OBS der er ikke lyd udenfor.  

Tilmeldingen til stævnet sker via SPORTI tidligst fra den 01 december 2016 kl. 20:00. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når stævnet er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 15 februar 2016. Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding, medmindre at dyrlægeerklæring kan fremvises. Det er tilladt at sælge pladsen til anden side. Husk at give arrangør besked, hvis pladsen mm. sælges! Hingste skal stå i boks.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan samt startlister udsendes ca 1 uge før stævnet. De endelige startlister kan ses på pladsen senest én time før klassens start.

Priser:

  • Startgebyr kr. 250,- per ekvipage inkl. fold
  • Boks inkl. strøelse kr. 250,- Husk at rydde boksen efter din hest, ellers koster det kr. 500,-
  • IKKE-medlemmer 350 kr pr. ekvipage inkl. fold
Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Starupvej 13
7340 [ukendt postnr]
Danmark Vis på kort Navigér hertil