ISICUP Kjarni/DI's udtagelsesstævne

16. - 18. juni 2017

For syvende år i træk afholder Kjarni WRL stævne som igen i år er en del af den europæiske ISICUP samt et af DI’s Udtagelsesstævner hvor Udtagelseskomitéen vil være til stede. Stævnet afholdes hos Bo & Maja Hansen på Katulabo’s baner Torupvejen 76, Hundested på 250 m. bane fra fredag den 16. juni kl. 09:00 til søndag den 18 juni 2017 senest kl. 16:30.

Discipliner og dommere.

Der kan tilmeldes følgende klasser: T1, T2, V1, F1, P1, PP1, P2. Der vil være elektronisk tidtagning i pasklasserne. Adgangskrav: Ekvipagen skal have opnået DM-point minus 0,5 i en A-klasse – se http://www.islandshest.dk/sport/dm-sport/    Ved tjek-ind underskriver man som rytter en fælles tro-og love erklæring, hvor man også samtidig med sin underskrift bekræfter, at man opfylder adgangskravet til stævnet.

Ved behov åbnes for sport A-klasser med DRL-status med afvikling torsdag aften, således at man kan kvalificere sig til at ride sport A-klasser til udtagelsesstævnet der starter fredag.

Stævnet dømmes af følgende dommere:
Þorgeir Guðlaugsson, Nicolai Thye, Florian Schneider, Alexander Sgustav, Lise Galskov, Pia Hansen, Stefan Hack Auf, Anna Worm og Alexandra Dannenmann.

Priser.

Deltagergebyr DKK 700, hvilket inkluderer hø til din hest alle dage. Derudover betales DKK 200 pr. klasse.
Mobilboks/fast boks i Bo Hansens stald inkl. 1 pk. spåner og slutmugning DKK 850.
Fold á 6 x 6 m DKK 150 lavet med dit eget foldhegn.

Praktiske informationer.

Stævnet er åbent for alle, men er du landsholdskandidat og står på ventelisten når tilmeldingsfristen er slut, er du sikret en plads. Er du landsholdskandidat skal du tilmelde dig inden tilmeldingsfristen udløber – også selvom det er til ventelisten, for at være sikker på en plads. Tilmelding åbner d. 1. februar 2017 kl. 18:00 og lukker 1. juni 2017 kl. 18.00

Der er mulighed for at vælge musik til sit/sine ridt – musikken skal være tilgængelig på Spotify.

Tjek-ind: Der kan tjekkes ind fra torsdag den 15. juni kl. 16:00. Ring til Britta hvis du har brug for at lave en anden aftale +45 40743438. Det originale hestepas skal fremvises ved tjek ind (en kopi er ikke nok). Du kan ride på banen om torsdagen til kl. 22:00 og de øvrige dage indtil 1 time før den første klasse starter og igen om aftenen indtil kl. 22:00. Du vælger selv din boks og fold ved ankomst. Hvis du har ønsker om at stå sammen med nogle bestemte ryttere, er du velkommen til at sende en mail til os. Så sørger vi for så godt vi kan, at reservere bokse til gruppen.

Afrejse: Vi muger din boks for dig, men vil bede dig om selv at muge din fold. Hestemøg m.m. kan aflæsses på anvist plads.

Venteliste: Der vil blive oprettet en venteliste. Bliver der ikke plads til ventelisteryttere, tilbagebetales det fulde beløb. Derimod refunderer vi intet ved framelding uanset årsag.

Afvikling af stævnet:

Tidsprogrammet vil som de tidligere år følge denne struktur:
Fredag: T2, T1 og PP1
Lørdag: F1, V1, P1 og B-finaler
Søndag: P1, B-finaler, P2, A-finaler

Under stævnets afvikling, er der mulighed for at eftertilmelde sig en klasse indtil 1 time før den pågældende klasse starter mod et ekstra gebyr på kr. 500 – såfremt der er plads i den pågældende klasse.

Praktiske oplysninger vil løbende blive lagt på Kjarni’s og ISICUP’s facebookprofil mens startlister vil være opsat på pladsen senest en time før start. Der vil være separate jun/ungrytter finaler, og B-finaler ved 15 eller flere ryttere i en klasse. Der vil være fast banepleje efter 15 ryttere. Der vil iflg FIPO blive udtaget 25% af rytterne til beslag- og udstyrskontrol. Dette vil foregå ved at der før klassen starter udskrives en liste genereret i Icetest til hoveddommeren med ryttere der skal til kontrol. Derudover kan dommerne vælge at udtage en rytter til beslag- og udstyrskontrol til hver en tid. Gratis camping – ønskes strøm kan dette aftales med Bo Hansen.

Vi forbeholder os i øvrigt ret til ændringer.

Øvrige spørgsmål vedrørende stævnet kan rettes til:

Britta Hjorth-Larsen britta@isicup.com telefon: +45 40 74 34 38

Dina Rosenberg Asmussen dina@isicup.com telefon +45 2272 6785.

Arrangørens kontaktinfo

KjarniSe arrangørklubben på SPORTI

Kjarni Islandshesteklub

Mødested/startsted

Katulabo
Torupvejen 76
3390 Hundested
Danmark Vis på kort Navigér hertil