ASKA: Foredrag Alrid Ekvipagen

Torsdag den 16. februar 2017

ASKA invitere til foredrag om alrid torsdag d.16 februar 2017 kl 19.

Alrid kræver en alsidig og rigelig hest. Med en konkurrenceform bestående af 5 forskellige discipliner hvordan træner man så lige til det? Hvor starter man som nybegynder med ny hest at træne for at kunne være med? Det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvor man skal sætte fokus med så mange forskellige discipliner. Hvornår er jeg og min hest klar til en sværere klasse? Hvad skal der til for at rykke fra en klasse til en anden? Spørgsmålene kan være mange indenfor sådan en bred måde at konkurrere på.

Vi vil denne aften prøve at finde nogle af svarene og derved forsimple 'Alrid' en smule.

Foredragsholderne vil være Alrid-rytterne Christina Dam og Louise Bruun.

Christina har redet hele sit liv og har dyrket dressur til og med landsplan, før hun fik øjnene op for den islandske hest og stævneformen Alrid. På den hjemmeavlede Merkur har hun vundet DM i 2013 og 2015 og vandt sølv ved DM i 2014.

Louise Bruun startede på hesteryg før hun kunne gå. Hun har altid redet islændere og startede ovalbanestævner som 4-årig. Især som junior og ungrytter har hun begået sig godt. Alrid kom til for tre år siden, hvor hun startede træningen op af en nytilredet hest. DM 2015 placerede de sig som nr 3. Det er to på mange punkter forskellige ryttere med hver deres baggrund og tilgang til træning. Så der er rig mulighed for at suge noget viden til sig denne aften og få besvaret nogle spørgsmål.

Adresse : Kirkevej 47, 8300 Odder

Tid : Kl 19.00

Aska tilbyder kaffe og kage .
Pris: 50 kr

Senest tilmelding : 12 februar kl 20.00

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Kirkevej 47
8300 Odder
Danmark Vis på kort Navigér hertil