Geysir Masters BCD-stævne

Lørdag den 16. september 2017

Geysirklubben inviterer til åbent en-dagsklubsstævne på Hedeland. Det afvikles på 250 m bane på DIs Islandshestecenter Hedeland.

STÆVNET ER ET BCD - ÉNDAGS KVALIFIKATIONSSTÆVNE

- dvs. der rides udtagelser, ingen finaler. Der er rosetter til de seks bedst placerede i hver klasse. Uddeling af rosetter sker umiddelbart efter hver klasses afslutning.

Der rides efter det på dagen gældende reglement og regler for rytterlicens (se www.islandshest.dk)

Stævnet har DRL B- og C-status.

Der vil være to-fire ryttere på banen ad gangen i alle klasser. I alt 160 starter (1 klasse = 1 start) - Medlemmer af Geysir samt heldagsmedhjælpere er forud for tilmeldingsstart reserveret pladser – det antal der udbydes vil derfor være lidt mindre. Ønsker du at være heldagshjælper, så kontakt stævneleder annie_rasch@hotmail.com.

160 starter i følgende otte klasser

  • B-klasser (DRL): T3, T4, 4.2, 5.2
  • C-klasser (DRL):T.5, 4.3
  • D-klasser: T8, 4.5

Til højst placerede Geysirklubmedlem i hver klasse, vil der være en ærefuld klubplaquette - så skynd dig og meld dig ind i klubben – der er også andre fordele - du deltager i stævnet til reduceret pris, vi har gode klubarrangementer og især en meget aktiv juniorafdeling, og adgang til at bruge springbane og ovalbanen på Geysirsletten.

Klasser med mindre end 10 tilmeldte aflyses og deltagerne tilbydes at starte i andre klasser eller få startgebyret ekls. Sportiudgift, returneret. Vi prøver, hvis tiden tillader det, at afvikle selvstændige J/U klasser.

Dommerteam, program og start- og hjælperlister

Dorthe Rostock, Jens Krarup, Charlotte Helsøe, Marie-Louise Fredslund og Thor Hansen

Stævnestart
Stævnet starter kl. 9.00. Der er ryttermøde kl. 8.30. Der er check kl. 7-9. Vejledende tidsprogram vil komme efter sidste tilmelding, men vi forventer at være færdige ved 18-tiden. Kommer du uden for tidsrummet henvendelse i sekretariatet med bog og papirer, inden hesten læsses af.

Pris for deltagelse i tölt- og gangartsklasser

  • Grundgebyr 200,- inkl. fold
  • For ikke medlemmer 150,- pr. start
  • For Geysirmedlemmer 100,- pr. start
  • Husk at alle skal have gyldigt DI-rytterlicens
  • Fold skal ryddes efter brug ellers gebyr på 300,-

Tro- og love, vaccinationskort og rytterlicens
Det er rytternes ansvar de ved tilmelding, har rigtig rytterlicens, i forhold til de klasser de tilmelder sig i, og man ved tilmelding afkrydser at man opfylder Tro- og Loveerklæringen fra DI.
Husk gyldigt vaccinationskort jf. de på tidspunktet gældende regler. Vær venligst opmærksom på, at man ikke kan komme til start, hvis tingene ikke er i orden.

Folde, ingen bokse
Hedelands bokse kan desværre ikke bruges. Det vil ikke være muligt at leje bokse til dette stævne. Hestemøg m.m. kan aflæsses på anvist plads. Hvis der ønskes fold til hingst, vil vi søge at tildele fold uden direkte nabo.… husk derfor at oplyse, hvis du tilmelder en hingst og ønsker fold uden ’naboer’.

Hjælp til stævneafholdelse

Alle deltagere skal være villige til at påtage sig en tildelt tjans på dagen – Har du ønsker om en speciel tjans så skriv det i kommentarfeltet når du tilmelder dig. Vi er fælles om at få et godt stævne når alle hjælper til ved afviklingen.

Se efter medhjælperlisten, som kommer i forbindelse med programmet og vær klar til din tjans til aftalt tid. Man finder selv en afløser, hvis man ikke kan varetage sin opgave, også på dagen – husk at melde det til sekretariatet. Stævneleder Annie Rasch, tlf. 26 19 575 50. Spørgsmål er velkomne pr. mail annie_rasch@hotmail.com

Mad på stævnepladsen
Der er som noget nyt frokostbuffet mellem kl. 11-og 15. Kaffe og drikkevarer, og lidt til den søde tand hele dagen.

Program
Program offentligøres på www.geysirnyt.dk sidst i ugen op til stævnestart. Startlister offentligøres senest en time før starter, og opslås på stævnepladsen, hold øje med startlisterne, hvis der er frameldinger på dagen, rykker vi op!

Ved tilmelding påtager du dig en hjælpetjans. Hvis man er forhindret i at hjælpe, skal man selv sørge for en afløser. Hjælperliste offentliggøres på www.geysirnyt.dk og på opslagstavlen

Venteliste og afbud
Startgebyr refunderes ved fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring, dog opkræves et gebyr på 100,00 kr. Hest eller rytter (ikke begge dele) kan ændres uden gebyr indtil 12. september, herefter koster det 100,- pr. ændring, dog kan man ikke påregne klasseskift herefter.

Klasserækkefølgen og program med praktiske oplysninger blive lagt på Geysirklubbens hjemmeside (www.geysirnyt.dk) og senest i ugen op til, mens startlister vil være opsat på pladsen  en time før klassen starter.

MAX fire starter pr. rytter.

Tilmeldingen starter som anført og slutter når der er fyldt op – dog senest den 12.09.2017.

Vi glæder os til at se jer på Hedelands baner.

PÅ gensyn til et hyggeligt stævne
Stævneudvalget i Geysir. www.geysirnyt.dk

Arrangørens kontaktinfo

Geysir KlubbenSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil