World Toelt Sverige - Sportskonkurrencerne

14. - 15. april 2017

Så er det tid til at tilmelde sig World Toelt Sverige, som for første gang afholdes. Vi er stolte over at kunne byde velkommen til dette fantastiske event på Flyinge Kungsgården. Et af sveriges største hestecentre. Sydsveriges største indendørs islandshesteevent slår dørene op d 14. og 15. april 2017 og vi er klar til at lave et brag af et show med nogle af verdens absolut bedste ekvipager! Der vil blive udbudt fire klasser i sportskonkurrencen og igen er det T.1, T.2, 4.1 og 5.1 der er på programmet. World Toelt er ikke et ranglistestævne, men et show hvor de bedste konkurrerer om de prestigefyldte finalepladser!

Adgangskrav
Den adgangsgivende karakterer skal være opnået som et gennemsnit på mindst to karakterer, indenfor 2 år, og begge resultater skal være registreret på den nuværende WRL-liste. Det er ekvipagen der skal være registreret med de adgangsgivende karakterer.

Således bliver minimumskravene i 2017:

 • T.1: 6,0
 • T.2: 5,8
 • 4.1: 6,0
 • 5.1: 5,8

Tilmelding
Tilmeldingen foregår via SPORTI og åbner 1. januar 2017.

For at så mange som muligt kan få chancen for t ride finale, har hver ekvipage kun have mulighed for at ride én finale lørdag. Dette betyder at kvalificerer man sig i to klasser må rytteren vælge hvilken finale der ønskes at konkurrere i. Dette gælder også hvis samme hest har kvalificeret sig i en finale i hingsteshowet.

I sportsklasserne er der ca. 30-35 ekvipager i hver klasse og de 25 pladser sælges via Sporti. De resterende pladser uddeles til World Toelt vindere, verdensmestre og wildcards.

Der oprettes efterfølgende venteliste for tilmelding ved at sende mail til bo@worldtoelt.dk, dog skal minimumskravet være opfyldt for at komme på venteliste.

Dommere
Der vil være et dommerhold bestående af 5 dommere. I finalerne vil to dommere dømme ekvipagerne i fællesskab.

Dommerholdet 2017 er endnu ikke fastlagt, men offentliggøres på hjemmesiden.

Forhold
Alle deltagere har adgang til indendørsboks på 2,5x2,5m og nem adgang til vand. Boksene vil være klar fra torsdag den 13. april klokken 12.00 og skal forlades senest søndag den 16. aprilklokken 10.00. Du skal ikke tømme boksen inden den forlades.

Rytterne har pladser i ryttersektionen i arenaen ved indgangen til banen.

Der vil i det store ridehus være adgang til en indendørs opvarmningsbane på 20x40 m som har direkte adgang til arenaen via et overdækket areal

Der vil være åben for træning på banen i arenaen torsdag 16.00-21.00 og ellers henvises der til opvarmningsbanen i det store ridehus, der er åben så længe der rides show i arenaen.

Præmier
Der vil være pengepræmier på spil i sportskonkurrencerne. I 2017 er der penge præmier til de tre bedst placerede i hver klasse:

 1. præmie: 1000 EUR
 2. præmie: 500 EUR
 3. præmie: 250 EUR

Startgebyr
Prisen for ryttertilmeldingen er 1400,- dkr inkl moms og inkluderer partoutkort til ryttersektionen i arenaen, indendørsboks samt slutudmugning. Denne pris gælder for tilmelding til én klasse.

Ønsker man at tilmelde samme hest til en yderligere klasse koster dette 800,- dkr inkl moms og forudsætter selvfølgelig at rytteren også her har opnået kvalifikationskrav.

Navnet på den deltagende hest skal oplyses ved tilmelding, da det er vigtigt for os at vi ved hvilke heste vi kan promovere på hjemmesiden. Skulle det ske at en anden hest medbringes oplyses dette hurtigst muligt til arrangørerne.

Hotelværelser

Elite Hotel Ideon ligger i Lund, kun få kilometer fra Flyinge. Vi har reserveret et antal værelser som skal bookes via SPORTI sammen med tilmeldingen.

Refundering
I forhold til refundering oplyses det at startgebyret kun refunderes hvis pladsen kan sælges til anden side.

Vigtig info

 • Medbring originalt hestepas og vaccinationskort.
 • Deltagende heste skal være mindst seks år.
 • World Toelt sætter etikken i højsædet. - Der er løbende kontrol af udstyr og skoning i området omkring Collecting Ring ved en FEIF-dommer.
 • De regerende World Toelt mestre rider sidst i den pågældende klasse og de regerende verdensmestre rider næst sidst i den pågældende klasse.
 • Startrækkefølge sker ved lodtrækning og startlister fås ved ankomst
 • De fem bedste heste i hver klasse samt vinderen af B-finalen er kvalificeret til A-finalen.

Som til Worldtoelt i Odense har hver ekvipage kun have mulighed for at ride én finale lørdag. Dette betyder at kvalificerer man sig i to klasser må rytteren vælge hvilken finale der ønskes at konkurrere i. Dette gælder også hvis samme hest har kvalificeret sig i en finale i hingsteshowet.

Mere information
Hold dig opdateret på www.worldtolt.dk og kontakt os endelig for mere information.

Sekretariat: bo@worldtoelt.dk

Eller: +45 2068 430 – telefontid er mandag, onsdag og fredag mellem 20.00 og 21.00.

Flyinge Kungsgården

E22 mellaem Lund og Hörby. Afkørsel Gårdstånga trafikplats, i rundkørslen tag højre mod Flyinge, vej 104. I Flyinge: kør højre mod Flyinge Kungsgård.

GPS: N 55 44 52,8
E 013 21 15,4
Ved ankomst finder du sekretariatet, tjekker ind og viser hestens papirer, inden du læsser af.

Med håb om et fantastisk arrangement, tillader vi os at sige på gensyn og at vi glæder os til at byde jer velkommen til to forrygende dage i fantastiske omgivelser på Flyinge Kungsgård

Vel mødt,
Holdet bag World Toelt, Sweden

Arrangørens kontaktinfo

Katulabo Events IVS


Mødested/startsted

Flyinge Kungsgården
247 93 Flyinge
Sweden Vis på kort Navigér hertil