Gletta: Kursus v/Jón Stenild

Lørdag den 18. marts 2017

Kursus v/Jòn Stenild Lørdag 18. marts 2017

Alle kan være med – uanset erfaring og træningsniveau. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte ekvipage og dennes niveau. Der kan være 12 deltagere med og dér rides to gange på en dag i hold á 2 deltagere, der er teori/besvarelse af spørgsmål i frokostpausen.

  • Pris: kr 640 + sportigebyr (ikke medlemmer betaler 740,- + sportigebyr)
  • Max 12 deltagere
  • Tidspunkt kl. 08.30 - 16.00, med en frokostpause (husk madpakken)
  • Mødested: Dalgården, Sepstrupvej 5, 8653 Them
  • Tilmelding via SPORTI, sidste frist for tilmelding: 15. september 2016

Rytternes udsagn fra tidligere kurser med Jón:

Det var mit første kursus med en underviser på dette niveau, så jeg havde glædet mig meget til at finde ud af hvad vi kunne lære. Jeg har kun haft Freja i knap 3 måneder og vi er begge relativt rå, men Jón var meget dygtig til at starte på vores præmisser. Første halve time gik primært med Freja, se hvad hun kunne, rette lidt til og give nogle værktøjer som jeg kunne arbejde videre med hjemme, og det var jo især dét som vi havde brug for! Anden halve time gik med at rette mig til, få sat mig ordentligt osv., det var super god undervisning af Jón, lige præcis hvad vi begge havde brug for. Han er meget dygtig til at ta' udgangspunkt i rytter og hests niveau”.

Jón er født i 1982 og opvokset med den islandske hest tæt inde på livet, idet forældrene, Mette og Hans Olaf Stenild, i mange år drev stutteriet Gl. Essendrup syd for Randers. I 1998 flyttede de med alle hestene til det nordjyske og fortsatte driften af stutteriet på vores nye gård, Langtved. Han har således været tæt omgivet af heste hele mit liv - jeg har både redet og været med i den daglige pasning, siden jeg var helt lille.

I 2001 afsluttede han sin studentereksamen og tog direkte derefter - i sommeren 2001 - til Island, hvor han i en periode arbejdede hos Magnus Trausti på Blesastadir (Årets avler 2005). Efter endt ophold på Blesastadir fik han arbejde hos Siggi Óli på Sandholarferju (professionel kårings- og sportsrytter), hvor han blev frem til efteråret 2002.

Jóns arbejde med heste spænder bredt, han tilbyder tilridning, træning, undervisning og skoning, ligesom han er aktiv sportsrytter på højt plan. Jón har stor erfaring i at undervise ryttere på alle niveauer. Uddannet som sportsdommer inden for Dansk islandshesteforening.    

Arrangørens kontaktinfo

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Mødested/startsted

Dalgården
Sepstrupvej 5
8653 Them
Danmark Vis på kort Navigér hertil