Toppur: Hede- og hærvejstur

11. - 12. september 2010

Kun for medlemmer af Toppur

Mødetid: Kl. 9.30 Afgang: Kl. 10.30

Årets weekendtur går til området i Midtjylland, hvor Hanne Fisker har stillet sin gård og B&B-faciliteter til rådighed for 2 dages ridning i et vidunderligt område. Hanne har lavet aftale med to lokale guider, der leder turen enten i 1 eller 2 hold.

Der er i år tale om en ”luksustur”, idet prisen dækker fuld forplejning (bortset fra frokost lørdag, som I selv skal medbringe og drikkevarer, som dog er mulighed for at købe). For de, der ønsker det, kan overnatning ske indendørs i B&B-faciliteterne – dog begrænset til 12 personer. Alternativt kan overnatning finde sted i medbragt telt eller campingvogn. Der vil være folde til hestene, dog medbringes indhegning til opdeling, hvis det ønskes. Der er desuden 4 bokse til rådighed formedelst kr. 50/boks. Aftales og afregnes direkte med Hanne.

Lørdag vil turen gå ad Hærvejen, gennem Palsgård Skov, forbi Hampen Sø, ad Den Skæve Bane via Hjøllund og Vrads. Efter en ridetur på 20-25 km. er vi atter tilbage på Tyklundgård ca. kl. 16.

Søndag: Morgenmad serveres kl. 8.30, hvor hver især smører sin frokostpakke. Afgang kl. 10. Turen vil gå ad Naturstien via Vrads, Velling Skov, Katrinedal og Hundsø med frokostpause hos en af guiderne i Katrinedal. Efter en tur på ca. 20 km. er vi er tilbage på Tyklundgård ca. kl. 15.

Turene vil blive redet i et passende tempo, hvor alle kan være med. Der vil være flere pauser og en frokostpause på ca. 1½ time. Hestene skal være i god form.

Antal deltagere er begrænset til 24 efter princippet først til mølle. Der er forlods reserveret 10 pladser til ekvipager, hvor hesten skal med fællestransport.

Arrangør:

Ved tilmelding oplyses telefonnummer og opsamlingsadresse, hvis ønske om fællestransport. (Det er kun islænderen, der kan komme med fællestransporten! Sadel, foder og andet gods sørger I selv for).

På gensyn

På skovtursudvalgets vegne
Hanne & Steen

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Tyklundgård
Tyklundvej 3
8654 Bryrup
Danmark Vis på kort Navigér hertil