ARRANGEMENTET ER AFLYST

ASKA: Håndheste kursus med Louise Brunn

Søndag den 7. maj 2017

Går du med et ønske om at have flere heste med i skoven? Der er mange grunde til at have håndheste med. Hvad enten det er unghesten, som skal igang som ridehest, om det er for at kunne motionere flere heste eller om drømmen om ferie på hesteryg skal realiseres. Aska vil gerne åbne op for muligheden for at komme igang med dette. Vi har inviteret Louise Bruun til at komme og vise samt undervise os i at håndtere flere heste på en gang.

Louise startede med at ride som ganske lille på ryggen af en håndhest. Sidenhen har hun selv lært kunsten og bruger det meget i sin daglige træning.

 Kurset starter ud med lidt teori bag, hvor der også er mulighed for at kigge på udstyr og snakke om hvad der fungerer bedst. Der er rig mulighed for at få besvaret spørgsmål og blive klogere på hvordan man kommer igang. Derefter har hver deltager 20 min på bane med heste, hvor håndhesteridningen øves og fif gives til, hvordan det gøres nemmere at styre både tøjler og det ekstra tov fra reserve hesten.

Der er et 1 km langt spor ud fra banen hvor man har mulighed for at øve noget mere. Og så er der stor skov med strand på den anden side af vejen , der er man selvfølgelig velkommen til at ride en tur på eget ansvar, efter kursus (dog skal traileren flyttes hvis næste hold har brug for pladsen).

Der kan max være 6 ryttere på et hold
Der vil max blive lavet 2 hold .
Først til mølle princip.

Første hold starter kl 9 med teori hvor vi snakker om at ride med håndhest, se det og kigge på udstyr. Derefter 20 min individuel undervisning på bane med egne heste.

Der vil blive udsendt mail med holdplan/tidsplan og andet info minimum 1 uge før dato.

Pris : 250,-

Mulighed for at komme og kigge på .
Tilskuer plads : 65,- for ASKA medlem
Tilskuer plads : 100,- for ikke ASKA medlem

Mødested: Elmosevænget 2 , 8330 Beder

Hilsner ASKA

Mødested/startsted
Adresse: Elmosevej 2, 8330 Beder, Danmark - [ se kort ]

7. maj 2017 - AFLYST

ASKA: Håndheste kursus med Louise Brunn

Tilmeldingsfrist: 30-04-2017, kl. 20:00

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.