Dyrdilmyri klubmesterskab 2010

25. - 26. september 2010

Kun for medlemmer af lokalklubben Dyrdilmyri

Klubmestrene skal kåres.

Sidste års brag af et klubmesterskab står stadigt klart i erindringen for os alle, Fantastik præstationer på ovalbanen og en rytterfest der gik over i historien som en af de bedste i lang tid, vi hyggede os, derfor har det nye stævneudvalg besluttet at vi vil prøve at overgå sidste års succes, Så sæt kryds i kalenderen - skal du ride eller kikke på eller med til festen så er det weekenden 25. – 26. september det går løs og hvor vi klapper hinanden på skuldrene og siger tak for endnu et godt Dyrdilmyri år. !

1 norsk, 3 islandske og 2 danske dommere vil være tilstede på ovalbanen og stævnet har Dansk Rangliste status.

Vi vil om søndagen opfordre DM deltagerne fra Dyrdilmyri til at deltage i en Tölt dyst hvor vi mikser T1 og T2 opgaverne og laver et show for publikum, alle mod alle, højeste point score er vinder.

Rytterfesten (for alle medlemmer max. 101 deltager) vil møde Hasta La Vista`s vidunderlige buffè og Dyrdilmyries eget band Flying Pace vil spille op til dans. Vi satser på at baren i år vil give et kæmpe overskud til at dække de udgifter vi har pålagt vores klub, så husk at køb rigeligt, vi har ved dette stævne IKKE indført spiritus kontrol om søndagen. Pris for deltagelse: voksne kr. 160,- og børn under 12 år kr. 100,-.

De sure opstød står her – ups – vi vil nummerer folde således at dem der ikke fjerner deres hestepære får en ekstra udgift. Sidst måtte stakkels Ove Lorentzen sammen med Sanne rense 9 folde – duer ikke venner!

Der vil være indtjek fredag fra kl. 17:30 til 20 og lørdag fra 7 til 9 hvis dette giver problemer kan anden aftale i særtilfælde på 23 689 795. Rytter og dommermøde afholdes kl. 7:30. Volteskift kan ikke ændres efter 12/9.

Der er et begrænset antal bokse til rådighed. Disse er forbeholdt hingste og kan bookes direkte hos Sanne på telefon 26708540. Boksene koster 400,-.

Alle deltagere vil blive tildelt mindre opgaver som hjælper af et par timers varighed. Hvis du IKKE har mulighed for at hjælpe kan du afkrydse købe dig fri for kr. 200,-, vælg dette ved tilmelding.

Cafeteria udvider med vegetar buffet og ansvarlig for cafeteria bliver Marianne og Allan betjent. Tjek in har vi Tine Storch og "den anden Allan. Baneansvarlig er Tim Brøndel. Ansvarlig for sponsor præmier og speaker team samt rytterfest er Sofie. Stævneleder bliver Ivar

Lad os køre med klatten, lad os få en hyggelig weekend lad klubånden ramme os alle, lad os se gode fights på ovalen, lad smilet ramme os alle, vi glæder os i sportsudvalget.

Vi ses.
Stævneudvalget i Dyrdilmyri

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben Dyrdilmyri og DI



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Fogedgården
Vejbyvej 4
3220 Tisvildeleje
Danmark Vis på kort Navigér hertil