FAXI: Kursus med Eyolfur Isolfsson

19. - 20. november 2010

Kun for medlemmer af Faxi!

Eyjolfur kursus for tidligere kursister 19. og 20. november 2010 kl. 9 – 17.00 begge dage. Der tilbydes niveau 2 og 3 i denne omgang for Faxi medlemmer der tidligere har deltaget på Eyjolfur kursus i Faxi.

Niveau 2:

Max. 8 deltagere

Her genopfriskes øvelserne og grundlaget fra niveau 1 og fundementet i grundtræningen udvides. Herefter tages der hurtigt fat på indivduel tølt træning.

Deltagelse på Eyjolfurs Niveau 1 eller tilsvarende kundskaber for både rytter og hest kræves for deltagelse på niveau 2.

Der optages venteliste til niveau 2 når kurset er fyldt op. Klik her for at komme på venteliste. Skriv venligst følgende opslysninger når du tilmelder dig ventelisten: Medlemsnr – Navn på Hest – Alder på hest – Hvem den er efter – Mobiltlfnr. – email adresse.

Niveau 3:

Max. 4 deltagere

Viderebygning fra niveau 2.

Deltagelse på Eyjolfurs Niveau 2 eller tilsvarende kundskaber for både rytter og hest kræves for deltagelse på niveau 2.

Introduktion af Eyjólfur Ísólfsson

Eyjólfur Ísólfsson er overberider og chef på Holar i Island, hvor den ypperste uddannelse til instruktør og berider inden for Islandshesteverdenen foregår. Han er i konstant udvikling, og forsøger altid at finde en måde der er bedre for rytter og hest. Eyjólfur rejser meget for at samle viden ind om hvordan andre hestefolk gør. Horsemanship, western, klassiske skoler osv. Udfra sine mangeårige erfaringer og alle disse forskellige principper, har han udviklet en metode, som passer specielt til den islandske hest, der forbedres og forfines løbende.

Nøgleordene er motivation, gensidig respekt, opbygning af kroppen, samt HELE tiden sørge for at hesten forstår hvad vi som ryttere ønsker af den. Meget af uddannelsen retter sig i første omgang mod uddannelse af OS! Mange tror kun, det er hesten som skal lære….

Gør hesten noget forkert, er det 99,9 % af gangene, fordi den ikke forstår hvad vi gerne vil have den til, fordi vi ikke er tydelige og præcise i vores signaler og mange gange prøver alt for meget på én gang.

Én af Eyjólfur’s islænder-kæpheste er da også: “Kunsten at gøre ingenting!!! ” Dette kunne lyde som om det ikke er noget særligt, men man bliver hurtigt klogere…. At gøre ingenting på det rette tidspunkt er slet ikke så let som det lyder.

Fra den helt unge hest til konkurrencehesten er der en nøje plan, hvor alt hvad hesten skal lære går fra et et logisk trin til det næste. Og er der noget der ikke lykkes på et trin, går man bare tilbage til tidligere trin og får det der mangler på plads for at komme videre. Man oplever hurtigt at træningen på denne måde, bliver sjovere, giver mere mening og hesten bliver gladere og mere samarbejdsvillig, mens man lige så stille og roligt udvikler sig og bliver bedre sammen med hesten.

Eyjolfurs kurser egner sig til at alle ryttere på alle niveauer, fra helt nybegynder til eliterytter og fra helt ung/uskolet hest til eliteheste.

Hvis du vil vide mere sig kig ind på Eyjólfur’s egen hjemmeside: www.toltmaster.com

Arrangørens kontaktinfo

Faxi Islandshesteklub



Se arrangørklubben på SPORTI

FAXI

Mødested/startsted

Tuse Næs Ridehus
Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
Danmark Vis på kort Navigér hertil