Toppur: Helgenæs-tur søndag

Søndag den 30. april 2017

Kun for medlemmer af Toppur

Skovtur til det smukke Helgenæs, Jyllands ”næsedryp”, hvor Anette og Thomas har stillet deres faciliteter til rådighed, som udgangspunkt for rideturen.

Vi planlægger at ride fra Ørby ca. kl. 10.30.  På turen kommer vi gennem Sibirien, Tibet og Island. Vi rider langs de stejle klinter med en fantastisk udsigt mod Ebeltoft, Århus og Samsø. Vi passerer Ellemandsbjerg (99 m. o.h.) og Tysker­tårnet (et gammelt radartårn fra krigens tid). Videre passerer vi Sletterhage Fyr, der er solgt til private, hvilket i sin tid medførte en del skriverier i dagspressen.

Turen gennemføres i to sløjfer. Når vi har redet et par timer holder vi frokostpause i ca. 1,5 time, hvor vi nyder vore medbragte mad- og drikkevarer. Anette og Thomas har stillet en fold til rådighed. Efter velfortjent frokost er der igen afgang. Denne gang i en nordlig sløjfe, hvor vi bl.a. kommer forbi General Ryes Skanse på landtangen mellem Mols og Helgenæs. Efter ca. 2 timers ridning er vi igen tilbage Ørby. Turen vil alt i alt være på godt 20 km., men tilpasses i øvrigt efter hestenes og rytternes form.

Ved tilmelding oplyses telefonnummer og opsamlingsadresse,  hvis ønske om fællestransport. Endvidere oplyses pårørende og pårørendes mobilnummer.

Arrangør:     
Steen, steen@toppur.dk, Tlf: 2045 6357
Kirsten, kirsten.koue.andersen@gmail.com, Tlf: 2278 5994

Der skal rides med ridehjelm. Der rides på eget ansvar.

På gensyn

På skovtursudvalgets vegne

Kirsten og Steen

 

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Hos Anette Jørgensen & Thomas P.S. Olesen
Strandbakken 10, Ørby
8420 Knebel
Danmark Vis på kort Navigér hertil