DI: Kursus med Alistair McLean og Rikke Andreasen

20. - 21. juni 2017

Dansk Islandshesteforening har helt ekstraordinært fået mulighed for at tilbyde et ridekursus med australske Alistair McLean og hans hustru danske Rikke Andreasen.

Alistair og Rikke har overtaget Australian Equine Behaviour Centre i Victoria, Australien. Her arbejder de sammen med Andrew McLean på at uddanne både heste og ryttere efter The International Society for Equitation Science (ISES’s) ti træningsprincipper.

Denne fremgangsmetode sikrer hestens velfærd, således rytteren opnår en selvsikker, opmærksom og løsgjort hest der er i stand til imødekomme kravene, vi stiller til dem inden for såvel konkurrenceridning, som ridning på bane og ridning i naturen. Rytteren uddannes samtidig også efter træningsprincipper, som er lette at forstå og anvende og målet for rytterens træning retter sig dybest set mod træningen af deres egen hest.

Alistair McLean og Rikke Andreasen er begge uddannet som beridere med Diploma of Equitation Science fra the Australian Equine Behaviour Centre og har mange års erfaring med ridning, træning og undervisning.

I undervisningen vil der blive fokuseret på niveauet for rytter og hest efter ISES’s ti træningsprincipper. Disse principper er trinvise og bygger på viden om hestens fysiologi, kognitive og sociale adfærdsmønstre og rytterens korrekte anvendelse af denne viden.

Undervisningen vil indledes med 60 min. arbejde fra jord i grupper, og Alister og Rikke vil undervise sammen. Efterfølgende vil der være 45 min. individuel undervisning både tirsdag og onsdag.

Kurset gennemføres ved minimum 12 ryttere, og maksimum er 20 ryttere.

Pris for kursus ses under tilmelding.

Arrangørens kontaktinfo

Dansk IslandshesteforeningSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

Landbrugsskolen Sjælland
Ledreborg Allé 50, Lejre
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil