Heklas føl og plag show

Lørdag den 30. oktober 2010

Hekla inviterer hermed til en festlig dag i Heklas faciliteter på Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev. Der er fri entre.

Bedømmelsen af hestene starter kl. 9.30 og vi forventer, at den festlige dag slutter ca. kl. 17. Der er ankomst/check ind fra kl. 8.

Tilmelding er bindende. Deltagergebyr gives i tilfælde af framelding kun retur ved fremvisning af dyrlægeattest.
ALLE tilmeldinger skal indeholde registreringsnummer på den tilmeldte hest, såfremt den er fyldt 1 år. Føl er undtaget.

Følgende heste kan fremvises:

  • Hingste og hopper fra 2010
  • Hingste og hopper fra 2009
  • Hingste og hopper fra 2008
  • Hopper fra 2007

NYT: Der kan nu tilmeldes flere end 2 heste fra hver ejer, og det er også muligt at tilmelde vallakker (afkrydses som hingst med note om at det er en vallak i bemærkningsfeletet på tilmeldingen).

Bedømmelsen af føllene ligger i kompetente hænder hos Kristiane Klindt og Tenna Samuelsen. Deres bedømmelse af føllene vil bliver transmitteret til publikum, så alle kan følge med. Ejeren får udleveret en skriftlig bedømmelse ved dagens afslutning.

Hold øje med Heklas hjemmeside på www.nihekla.dk hvor info løbende vil blive lagt ind og hvor der også vil være link til Sporti, hvor tilmeldingen åbner 1. oktober og slutter den 20. oktober eller ved 50 tilmeldte. Prisen er 200,00 per hest.

Der kan lejes boks eller opstilles separat fold – medbring selv hegnsmateriale.

Der er et begrænset antal bokse til rådighed, pris pr. boks kr. 200,00. Husk spande til vand. Der SKAL bestilles boks til 1 og 2 års hingste med mindre de kan stå i lukket trailer, derfor har disse også fortrinsret til boksene. De må ikke stå på fold.

Pris for opstilling af egen separat fold kr. 100,00. Bokse og foldplads skal være ryddet for hestens efterladenskaber inden afrejse, der forefindes redskaber til dette på pladsen.

SALGSHESTE: Hvis dit føl/plage er til salg, tilbyder vi gratis, at notere dette i programmet samt annoncere det over højtaleren når hesten vises. Lav bemærkningen ”til salg” på din tilmeldelse på SPORTI eller mail direkte til kontaktpersonen.

Vi ser frem til at se Jer til en dejlig dag i vore skønne hestes tegn.

Kontaktpersoner:

  • Laila J. Hansen, tlf: 21 64 90 53 eller info@nihekla.dk
  • Christina Chistiansen, tlf: 20 56 92 53

Hilsen Hekla

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil