Hekla: Råbjerg Miletur 2017

2. - 3. september 2017

Så er det atter tid, hvor Hekla indbyder til den årlige Råbjerg Mile tur.

Vi starter fra Gårdbogård ved Ålbæk lørdag den 2. september kl. 10.00. Der vil være et rundstykke fra kl. 9.00. Vi rider hele dagen i et af vore skønneste naturområder.

Vi holder frokostpause ca. kl. 13 ved Råbjerg Miles Parkeringsplads, hvor Hekla er vært med sandwich til frokost, så lad madpakken blive hjemme.

Det er muligt kun at deltage i rideturen, og der vil endvidere blive lavet halvdagstur om eftermiddagen. Dem, der har tilmeldt sig den korte tur, samles på Råbjerg Miles parkeringsplads kl. 13, og rider, når frokosten er overstået. Når rytterne fra den korte tur afslutter turen, vil vi være behjælpelige med transport til Råbjerg Miles parkeringsplads for at hente trailere, om nogen skulle ønske dette.

Om eftermiddagen er Hekla vært med varm kakao og hjemmebagt kage - vi håber nogle melder sig til at bage (på forhånd tak).

Din hest kan overnatte i fold på Gårdbogård. Hestene skal stå på separate folde. Man laver sin egen fold til sin hest/heste. Tag selv hegn med – der er strøm på hovedtråden.

Du kan overnatte på Drengeborg, hvor der lørdag aften bliver serveret lækker aftensmad. Drikkevarer må ikke medbringes – men kan købes til rimelige priser.

Søndag morgen er der morgenmad, hvorefter alle deltager i oprydningen – så alle kan være klar til at ride kl. 10. Søndagsturen er en tur i roligt tempo, der afsluttes ved middagstid.

Ligesom i 2016 er der mulighed for at forlænge turen inden frokost, hvor man så kommer på stranden. Denne tur er ca. 5 km. lang. Dette kræver, at man tilkendegiver dette ved tilmeldingen. OBS!! Denne tur startes kl. 9.30.

Prisen for ridetur og overnatning incl. aftensmad lørdag og morgenmad søndag er kr. 375,00 - børn til og med 12 år kr. 250,00.

Pris for ridetur alene er 150 kr (frokost og eftermiddagskaffe inkl.).

Det er muligt at ankomme fredag efter kl. 18 – efter aftale – dette koster ekstra kr. 75,00 incl. morgenmad. Hvis man ønsker aftensmad fredag, skal man enten selv medbringe eller bestille tapas pris kr. 125,00 ved tilmeldingen

Max antal deltagere til overnatning 60 personer.

For at gøre turen så god som muligt, er der nogle få regler:

  • Hesten skal være i form til den tur, du ønsker at ride.
  • Der rides i grupper med hver sin turleder. Alle rider efter turlederens anvisning.
  • Der rides med ridehjelm.

Kørselsvejledning: Sidste afkørsel i rundkørsel i Ålbæk, kør ad Centralvej ca. 3. Km., drej til venstre ad Gårdbovej og følg de opsatte skilte.
- Gårdbogård, Gårdbovej 300, 9982 Ålbæk.
- Drengeborg, Blåbærvej 69, 9982 Ålbæk

Tilmelding forlænget til den 22. august 2017 på SPORTI.

Har du spørgsmål kan du ringe til Gitte Gudiksen, tlf.nr. 60 73 94 07

Mødested/startsted

Gårdbogård
Gårdbovej 300
9982 Ålbæk
Danmark Vis på kort Navigér hertil