Geysirs Alrid træningsstævne på Hedeland

25. - 26. august 2018

Geysir inviterer til 2-dages Alrids-træningsstævne med alle alridsdisciplinerne på Islandshestecentret Hedeland den 25.-26. august 2018.

Klasser
Der udbydes følgende klasser: AL2, AL3 og AL4. Der kræves minimum 6 deltagere i AL2 for at denne klasse oprettes. Stævneudvalget kan ved mindre end 6 tilmeldte i en klasse vælge at overføre disse til en lavere klasse.

Ved tilmelding kan man vælge om man vil ride individuelt eller på hold af max. 3 deltagere. Husk, at angive holddeltagere ved tilmelding. Klasserne opdeles ved præmieuddeling i senior og junior/ungrytter

Reglement
Info om klasserne kan findes i Alridreglementet på DI’s hjemmeside

Vi følger så vidt muligt de gældende regler, men der kan være afvigelser, fx antallet af dommere. Da dette er et træningsstævne, kræves der ikke rytterlicens for at kunne deltage.

Obs. Eneste afvigelse fra reglement (Alrid og FEIF) i forhold til udstyr: Det er tilladt at ride med 4 ens boots i stedet for sko.

Discipliner
Om lørdagen rides udholdendhed (distance) og terrænlydighed (terrænspringning). Om søndagen rides lydighed (dressur), gangarter (traditionelle firegangsklasser) og hurtighed (galopløb)

Læs mere om stævnets afvikling på www.geysirnyt.dk

Pris
For Geysir medlemmer kr. 815,-
For øvrige kr. 865,- 

I prisen er inkluderet fold og camping. Der er ikke mulighed for strøm til campister. Der er heller ikke mulighed for at tilkøbe boks.

Tro- og love og vaccinationskort
Det er rytterens ansvar, at man ved tilmeldingen afkrydser, at man opfylder tro- og loveerklæringen fra DI. Husk gyldigt vaccinationskort jf. de gældende regler. Vær venligst opmærksom på, at man ikke kan komme til start, hvis tingene ikke er i orden.

Tilmelding
Tilmeldingen åbner på Sporti fredag den 15. juni kl. 20:00 for Geysir medlemmer og søndag den 17. juni kl. 20:00 for øvrige og lukker fredag den 10. august kl. 20:00 eller ved 45 deltagere. Tilmelding er bindende.

Ved mindre end 35 tilmeldte aflyses stævnet og pengene tilbagebetales (minus Sporti gebyr på kr. 15,-)

Hjælpere
Der er brug for mange hjælpere til et alridstævne. Derfor skal alle deltagere medbringe en hjælper der kan være forhindringsdommer, sekretær el. lign. Minimum alder 16 år. Hjælperne får gratis forplejning i form af frokost og drikkevarer når de har vagt. Er det umuligt for dig at medbringe en hjælper, kan du betale for en frivillig hjælper. Det koster kr. 400,-.

Ryttere har selv ansvar for

  • At printe eget startnummer ud (2 stk. hvide A4 ark med tydelig stort sort nummer der fylder hele siden) – så det kan ses forfra og bagfra på rytterens overkrop. Husk sikkerhedsnåle til at sætte fast. Vi anbefaler laminering eller nummervest (kan købes billigt i Hööks). Startnumre oplyses ca. 1 uge før stævnet på www.geysirnyt.dk. Har man glemt sit startnummer kan et print købes for 30 kr. i sekretariatet. Men der kan ikke lamineres og købes sikkerhedsnåle.
  • Medbring venligst selv hø/wrap til hesten. Der kan ikke købes stråfoder eller andet foder på stævnepladsen

Sikkerhed og udstyr

  • Ridehjelm er obligatorisk når man sidder på hesten under hele stævnet.
  • Det er obligatorisk at ride med sikkerhedsvest under terrænlydighedsridtet.
  • Det anbefales at installere 112 app. på mobiltelefon og medbringe mobilen under terrænlydighedsridtet.
  • Alle ryttere skal sætte sig ind i alridsreglementet inden start.

Praktisk info
Program og startlister udkommer ca. en uge før stævnet. På www.geysirnyt.dk kan du finde praktisk info, program og startlister. Program og startlister vil ligeledes være at finde på Facebookgruppen: Alridsstævne-geysir-august 2018.

Fredag den 24. august kl. 19 er der ryttermøde og banepåvisning af terrænlydighedsbanen til fods.

Indtjek vil kunne ske fredag d. 24. august fra kl. 18-19 eller lørdag mellem 8-9. Du har selv ansvar for at der er opsyn med hesten på stævnepladsen hele weekenden. Efterlader stævnepladsen skal du sørge for at aftale opsyn med nogen.

Mad og drikke til ryttere
Der kan tilkøbes frokost og morgenmad lørdag og søndag samt aftensmad lørdag under tilmeldingsformularen. Din hjælper får forplejning under sin vagt.

Drikkevarer og et lille sortiment af kaffe, the og kage kan købes i stævnets cafeteria. Der vil være et begrænset udvalg af sandwich i boden til frokost. Vil du være sikker på at få frokost på pladsen, så bestil venligst når du tilmelder dig til stævnet. Under tilmelding er det muligt at bestille flere måltider end til sig selv. Så har du din tante, forældre eller ægtefælde med, så bestil også mad til dem under din tilmelding.

Lørdag aften byder Geysir på hyggelig fællesspisning i spiseteltet. Alle er velkomne til fællesspisningen. Mad bestilles som tilkøb på Sporti selvom man ikke er rytter.   

Alle tilkøb lukker, når tilmeldingsfristen er ovre, dvs. den 10. august kl. 20:00.     

Juniorlejr
Der bliver et særskilt teltområde til juniorernes telte. Det er muligt at tjekke ind fredag med sin hest, og deltage i juniorlejrens sociale aktiviteter under stævnet. Alle juniorer uanset klub er velkomne.

Lejren ledes af Cathrine Seeger, der selv er ungrytter og har redet alrid tidligere. Hun vil stå for sociale aktiviteter for juniorerne, ligesom det er muligt at få råd og vejledning om alrid undervejs. Cathrine rider selv med ved stævnet, så hun erstatter ikke evt. forældrehjælp.  Lørdag aften er der ved fællesmiddagen et bord forbeholdt juniorer og ungryttere. Tilmelding til lejren (i eget telt) sker under tilmeldingsformularen.

Ændringer, afbud og venteliste.
Der kan ske ændring af hest eller rytter uden gebyr indtil den 10. august. Herefter koster det kr. 100,- at ændre.

Startgebyr refunderes ved fremvisning af dyrlæge- eller lægeerklæring. Dog opkræves et gebyr på kr. 100,-.

Der vil være en venteliste (10 pladser) på Sporti. Ved tilmelding på ventelisten betaler man for en plads. Såfremt man ikke får en plads refunderes beløbet minus Sportigebyr på kr. 15,-.

Donation til Hedelandsprojektet
Et eventuelt overskud fra stævnet donoreres til Hedelandsprojektet.

Vi glæder os til at se jer på Hedelands baner.

På gensyn til et hyggeligt stævne
Styregruppen for Alrid i Geysir

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteforeningen GeysirSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226A
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil