DI: Udtagelsesstævne

1. - 3. juni 2018

(Denne invitation er ændret 24. maj efter aflysning af B-klasserne pga. for få tilmeldte, og efter at Gædingskeppni er blevet ændret til pointstævne, som kun foregår lørdag (se separat tilmelding på Sporti))

Dansk Islandshesteforening arrangerer:

Sport A og Udtagelsesstævne (DRL/WRL) i Herning den 1-3 Juni 2018 

Sport A og Udtagelsesstævne 1 (DRL/WRL)

For at deltage i Sport-A og Udtagelsesstævnet skal man opfylde de almindelige regler for deltagelse i A-klasser. Ekvipager der ønsker at blive vurderet af udtagelseskomiteen skal endvidere have tilkendegivet at man står til rådighed for landsholdet.

Stævnet vil blive afholdt på den gamle ovalbane.

Der udbydes T.1 – T.2 – 4.1 – 5.1 – PP1 – P2 – P1.

Der rides A-finaler i alle tølt og gangarts klasser og der vil være separate Junior/Ungdoms finaler. Der rides B finaler, såfremt der er flere end 15 deltagere i samme aldersgruppe i klassen (Senior eller Junior/Ungdom). Der rides ingen C-finaler.

Dommerholdet består af: Ole Olsdal (DK-Overdommer), Stefan Hackauf (DE-FEIF), Anna Andersen (FI-FEIF), Alexandra Dannenmann (US-FEIF), Will Covert (US-FEIF), Alexander Sgustav (AU-FEIF), Bent Rune Skulevold (N-FEIF), Karin Hassing (DK-FEIF), Dorthe Rostock (DK)  

Tilmelding:
Tilmelding åbner 1/4 2018 og lukker 27/5 kl 24:00 via Sporti.

Prisen for deltagelse er som følger
Grundbeløb for deltagelse, inklusive boks og wrap:   1200,-
Sport-A og Udtagelsesstævne Tølt og gangartsklasser:   375,-
Pas klasser, per klasse:   150,-

Hvis du vælger at ride både i Sport-A og i Gædingakeppni (lørdag), skal du være meget opmærksom på, hvor mange gange på samme dag du og din hest må ride.

Pris for deltagelse er inklusiv én pakke spåner, wrap (ca. 6-8 kg pr dag) og boks. Bokse er kun til heste,- ikke til opbevaring. Ryttere kan have en bil stående ved stalden til opbevaring. Der medfølger ét adgangsbånd per ekvipage.

Der vil være rundering/nattevagt i staldområde alle nætter fra torsdag til søndag. Selv om vi gør alt hvad vi kan for at gøre opholdet på stævnepladsen så sikkert og trygt som muligt for alle deltagere og heste, skal i huske at ophold og deltagelse i stævnet sker på eget ansvar og egen risiko.

Der er græsfolde til rådighed (gælder IKKE hingste) – husk at medbringe hegns materiale og strømgiver til folden.

Hvis du ønsker at leje en campingvogn, skal du ringe direkte til Herning Camping udlejning på tlf. 97121516, spørg efter Jette eller Bent.

Grill aften, lørdag den 2. juni.

Lørdag kl 19:30-24:00 arrangerer vi grill aften med grill og salat buffet og levende musik – der vil selvfølgelig være mulighed for køb af fadøl, vin og vand i baren. Vi tænker alle trænger til hyggeligt samvær, god stemning og afslapning efter to hektiske dage med udtagelser. Billetter sælges via Sporti indtil 27/5-18 eller kan købes i Hal Q frem til lørdag den 2/6-18 kl 16:00.

Tilkøb via SPORTI
Grill buffet, per person: 175,-
Campingplads: telt/campingvognplads inkl. strøm, torsdag-søndag: 575,-

Framelding:
Frem til ordinær tilmelding lukker, den 27/5-18 tilbagebetales det fulde deltagergebyr, minus et ekspeditionsgebyr på 250,-.
Efter 27/5 tilbagebetales ikke, da alle omkostninger herefter er låst – vi kan ikke besætte pladsen eller afbestille bokse mm.

Tjek ind:
Tjek ind vil foregå fra torsdag d 31/5 kl 15:00 – 21:00 og fredag den 1/6 kl 9:00 – 21:00. Tjek ind vil være standard stævne tjek ind – Besigtigelse af hest, Tjek af hestepas og aflevering af Tro & Love erklæring.

Praktisk info:
Vi vil have tilknyttet stævne dyrlæge og stævne smed, der kan tilkaldes efter behov.

Alle ekspeditioner pålægges 15,- kr. i SPORTI administrationsgebyr og et betalingsgebyr afhængigt af hvilken betalingsform/kort, der anvendes.

Der er fri entre for publikum.

Arrangørens kontaktinfo

Danske Islandshesteforening & NoriSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

Baneanlægget i Herning
Kaj Zartows Vej 19
7400 Herning
Danmark Vis på kort Navigér hertil