Hekla: Sportsstævne ABC DRL

12. - 13. maj 2018

Stævnet afvikles som et DRL stævne på 250 m. ovalbane. Stævnet starter kl. 9:00 og ryttermøde er kl. 8.45. Der rides efter FEIF Rules and Regulations 2017 med de danske særregler.

A-klasser:
Beslagsmed Jesper Krogsgaards 4.1
Gl. Klitgaard Camping og Hyttebys 5.1
Nordjysk ride- og islænderudstyrs T2
www.digogdyr.dk´s  T1

B-klasser:
Living Superfoods 4.2
Gittehus´ 5.2
Svalegaarden Høhotels T4
Happy Horse Spa and Rehabs T3
Heklas P2
Heklas PP1           

C-klasser:
Hjallerup Maskinforretnings 4.3
Kraniosakralterapi til hest og rytter v. Jytte Ellas´ 4.5
Fejborg Horsecares T5
Horsepartner.dk´s T8

Det er rytterens eget ansvar, at man ved tilmelding, har den rigtige rytterlicens, i forhold til de tilmeldte klasser. Desuden er rytterne selv ansvarlige for, at de opfylder kvalifikationskravet ved tilmelding til A-klasser:

 

T.1

T.2

4.1

5.1

Junior

5,00

4,80

5,00

4,30

Ungrytter

5,50

5,30

5,50

5,00

Senior

5,80

5,60

5,80

5,30

Kvalifikationskravet gælder ekvipagen og skal enten figurere på DRL- eller WRL- listen. Resultatet skal være opnået efter 1. januar 2016. Hvis der er sket fejl, som konstateres efter evt. ridning, vil der ske diskvalifikation af ekvipagen.

Tilmeldingen til stævnet åbner via www.sporti.dk den 19. marts kl. 18:00. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når stævnet er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Hvis nødvendigt, vil der blive oprettet en kort venteliste (15 pladser).

Ændringer efter 28/4 koster 100 kr. pr. ændring. Der modtages IKKE ændringer til stævnet efter den 5. maj 2018.
Startgebyret refunderes kun ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Erklæringen skal være stævneudvalget i hænde inden den sidste rytter rider af banen den 13. maj. Vi gør opmærksomme på, at det kun er startgebyret, der refunderes. Det er ikke tilladt at sælge sin plads!

  • Startgebyr: kr. 465,-. Prisen er inkl. camping uden el, fold og sporti administrationsgebyr. Hingste må ikke stå på fold i nattetimerne. Husk at medbringe strøm.
  • Efterfølgende start i A klasser koster 250,- pr klasse
  • Efterfølgende start i B klasser koster 200,- pr klasse
  • Efterfølgende start i C klasser koster 150,- pr klasse
  • Boksleje 850 kr. Prisen er inkl. 1 pk. spåner. Husk at rydde boksen efter brug, ellers koster det 500,-
  • Ekstra spåner pr. pk. 125,-

Der vil være mulighed for ankomst fra fredag kl. 18.00 til 20.00 og igen lørdag fra kl. 7.30. Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest én time før den første klasse, man skal ride, begynder, ellers bliver man diskvalificeret i den første klasse. Husk reglen for 5-, 6- og 7 års heste. Ved klasser med 6 eller færre tilmeldte betragtes udtagelsen som finale. Ved 3 eller færre kan klassen blive aflyst. Der rides kun A-finaler. Der er plads til 190 starter. Klasserne P2 og PP1 vil blive afholdt med håndholdte tidsmålere. Hvor reglerne gælder således, at der i alle pasdiscipliner skal tillægges 0,4 sekund til håndtagne tider. Og tiderne er derfor gældende til ranglister og som adgang til DM.

Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet, så skriv i tilmelding, hvad du helst hjælper med.

Lørdag aften afholdes der rytterfest, og vi glæder os til at se en masse af jer og jeres familie til hyggeligt samvær. Der bliver serveret lækker Hawaiimarineret kamsteg med krydderkartofler samt salat, dressing og flutes. Prisen for denne herlighed er 60 kr. pr. person. Det vil blive solgt drikkevarer fra cafeteriet til gode priser. Så tag familien under armen og kom vær med til en hyggelig aften. Det er ligeledes muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen både lørdag og søndag.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet samt min. 2 basisvaccinationer starte til stævnet. Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind.

Tidsplan og hjælperplan vil være på hjemmesiden fra den 7. maj.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil