Hildingur: Vinterduel 2018

Lørdag den 3. februar 2018

Den 3. februar 2018 afholdes Vinterduel og Firmakeppni på Helsinge Rideklub.

Stævnet er et ét dagsstævne, derfor afholder vi kun udtagelser. Der vil være rosetter til de fem bedst placerede i udtagelserne.

Stævnet er åbent for alle! – også 5 års heste.

Der vil blive afholdt følgende klasser; T8, T5,T.4, T.3, 3. gang, 4.5 og 4.3, 4.2. Der vil være 2-4 ryttere på banen af gangen i alle klasser. Vi forbeholder os retten til, at aflyse en klasse med mindre end 3 deltager.

Firmakeppni traditionen tro afvikler vi også Hildingurs årlige Firmakeppni. I år har vi valgt at lave to klasser FK1(let for dem som normalt rider de lette klasser) og FK2 (svær for dem som normalt rider de middelsvære og svære klasser). Der vil være præmier til de bedst placeret. Det er kun muligt at deltage i én Firmakeppniklasse, men man kan sagens deltage i gangarts- og tøltkalsserne.

Firmakeppni er en speciel konkurrenceform for vores islandske heste. Her vises hestene under rytter i samlet flok op til 15 pr. klasse. Det gælder om at vise sin hest fra den bedste side, samtidig med at den skal vise alsidighed. Det er en festlig og farverig konkurrenceform som er meget publikumsvenlig

De 5 bedste i hver klasse, udvalgt af dommerne, går videre til finalen og dyster om 1.-5. pladsen.

Startgebyret for ikke medlemmer er 75 kr. inkl. fold (husk selv foldmateriale) + 175kr. pr. klasse.

Det vil ikke være muligt at lave ændringer efter sidste tilmelding. Startgebyr m.m. ved framelding refunderes kun mod dyrlæge/lægeerklæring minus administrationsgebyr 150kr. Det er ikke muligt at sælge sin deltagerplads til anden side.

 Der rides efter FIPO 2017 – med danske særregler. – Ridehuset opfylder ikke de gældende regler for banemål stævnet tæller derfor ikke med til DRL.

Husk gyldigt vaccinationskort eller DI stævnepas, en udfyldt tro- og loveerklæring og gyldig D-rytterlicens. Er tingene ikke i orden, kan man ikke komme til start.

Der er cafeteria i ridehuset.

Dommere opfylder DI’s dommerbesætningsregler dvs. 3 dommere.

Det hele foregår på Helsinge Rideklub, Husebyvej 13, 3200 Helsinge

Tilmelding er åben fra på SPORTI og lukker d.25.januar eller når det er fyldt op.

Vi glæder os til, at se DIG!

Mange hilsner
Hildingur

Arrangørens kontaktinfo

HildingurSe arrangørklubben på SPORTI

Hildingur

Mødested/startsted

Helsinge Rideklub
Husebyvej 13
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil