SÍÐA Temaaften: Gædingakeppni Regler + Guidelines

Tirsdag den 13. februar 2018

I samarbejde med islandshesteklubben Sida  afholdes Teoriaften med Amalie Møller-San Pedro.

Temaaften: Gædingakeppni - Regler og Guidelines

Tirsdag d 13 februar vil Amalie Møller San Pedro tage os igennem temaet ”Gædingakeppni – Regler og Guidelines” Temaaftenen er til alle der Vil vide mere om Regler, hvad dommerne kikker på, hvordan man bedst udnytter banen og hvordan man egentlig udtaler det der Gædingakeppni. Du er meget velkommen uanset om du aldrig har reddet Gædingakeppni før, eller du har reddet DM mange gange.

Teoriaftenen bliver en introduktion til Gædingakeppni verdenen. Der bliver lavet en gennemgang af alle klasserne og de regler man skal kende for at kunne ride et program. Amalie Møller San-Pedro vil fortælle om de forskellige discipliner, hvordan man rider dem, hvad det er dommerne vil se og om pointsystemet i denne konkurrenceform.

Foredragsholder:
Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Bækkegården.

Formålet er at vi først og fremmest skal blive lidt klogere, men vi skal også være sociale og have det hyggeligt, så det bliver en aften hvor vi kombinerer alle tingene. Der vil blive serveret te, kaffe og kage.

Dato: D 13 februar 2018

Sted: Bækkegården, Bækkegårdsvej 4, 3200 Helsinge

Pris: 300 kr.

Tid: kl 18.00 varighed 2-3 timer.

Maks 20 deltagere!

Arrangørens kontaktinfo

Avlsforeningen Sida og Bækkegården


Mødested/startsted

Bækkegården
Bækkegårdsvej 4
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil