SÍÐA Temaaften: ABC til køb af ny hest?

Tirsdag den 30. januar 2018

I samarbejde med islandshesteklubben Sida  afholdes Teoriaften med Amalie Møller-San Pedro.

Temaaften: ABC til køb af ny hest

Vi kender sikkert alle sammen folk der har lavet fejlkøb, måske har du selv prøve det? Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg leder efter ny hest? Hvor skal jeg lede? Hvad skal den koste? Hvad skal jeg spørge om når jeg skal prøve ny hest? Hvilke papirer skal være i orden? Hvad for en handelsundersøgelse skal jeg vælge? Hvem skal betale hvad? Hvornår er hesten sælgers/min? Hvad med forsikring? Hvad koster det at købe hest fra island?

Tirsdag d 30. januar vil Amalie Møller San Pedro tage os igennem temaet ”når du køber ny hest” før, under og efter købet.  Hvad er de normale fejl de fleste gør når de får ny hest hjem osv. Amalie vil også komme lidt ind på salg af hest.

Temaaftenen er til alle der lige har købt ny hest, der tænker på at købe ny hest eller som gerne vil være mere rustede til at stille spørgsmål. Målet med aftenen er at få en større forståelse fra alle parametre af et køb/salg. Så deltagerne kommer tættere på at finde deres drømme heste i et ellers stort og til dels uoverskueligt marked.

Foredragsholder:
Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Bækkegården.

Formålet er at vi først og fremmest skal blive lidt klogere, men vi skal også være sociale og have det hyggeligt, så det bliver en aften hvor vi kombinerer alle tingene. Der vil blive serveret te, kaffe og kage.

Dato: D 30 januar 2018

Sted: Bækkegården, Bækkegårdsvej 4, 3200 Helsinge

Pris: 300 kr.

Tid: kl 18.00 varighed 2-3 timer.

Maks 20 deltagere!

Arrangørens kontaktinfo

Avlsforeningen Sida og Bækkegården


Mødested/startsted

Bækkegården
Bækkegårdsvej 4
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil