Alrid praktisk del II

Lørdag den 26. marts 2011

Du sætter selv programmet for din individuelle undervisning, da der er mulighed for det hele!

Programmet vil se ud som følger:

Kl. 10 – 13 Hold 1 (de første 6 ekvipager)

Hver ekvipager undervises i en ½ time.

Kl. 13:00 – 14 Frokostpause

14 – 17 Hold 2 (de sidste 6 ekvipager)

Hver ekvipage undervises i en ½ time, men denne dag har vi hele Hedelands anlægget for os selv, så hvis man har lyst til at træne hurtighed på pasbanen, mens der undervises på ovalbanen eller omvendt, så står det en frit for J Jeg (og Susie) er på Hedeland hele dagen og det ville bare være hyggeligt, hvis andre også havde lyst til det. Jeg tager gerne kameraet med som også kan filme video, så man se sin egen præsentation, som vi måske alle sammen kan se sammen eller du kan vælge at se den selv eller?

Summa summarum … jeg regner ikke med, og håber ikke på at du regner med, at dagen på Hedeland alene er en halv times undervisning og så kører man hjem igen, men derimod en hel dag i alrid træningens tegn. (Men du er naturligvis også velkommen til at komme for ½ times undervisning og tage hjem igen, hvis du helst vil det.)

Der er folde, som vi kan bruge, men husk at rydde op efter hesten. Vi har også booket klubhuset, så der vil mulighed for at lave the og kaffe og komme indenfor, hvis vejret er imod os. Husk at tage frokost med - der er lidt langt hen til nærmeste kiosk. Jeg er der fra kl. 9 og sætter kaffen over.

Ved tilmelding må du meget gerne skrive om du vil på formiddags- eller eftermiddagsholdet og hvilken alrid klasse man gerne vil forberedes i.

Tilmelding er bindende og deltagergebyret refunderes desværre ikke, hvis man er forhindret i at deltage. Dog refunderes deltagergebyret, hvis foredraget aflyses. Sporti gebyret refunderes ikke. Sidste frist for tilmelding er 11. marts.

Vi ses den 26. marts 2011.

Vel mødt.

Annike

Arrangørens kontaktinfo

DagfariSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil