Dagfaris Fastelavnsstævne 2018

Søndag den 25. februar 2018

Fastelavnsstævnet er et stævne tiltænkt skovtursrytterne, fritidsrytterne, og dig der aldrig før har startet stævne. Vores mål i Dagfari er altid at arrangere stævner for de ryttere der ellers ikke vil få en ben til jorden til de mere traditionelle stævner, med erfarne stævneryttere og eliteheste.

Vi elsker at lave sjov til hest. Derfor tilbyder vi udover lette gangartsklasser også nogle klasser som sjældent udbydes til islandske heste.
Lydighed (dressur), spring og naturligvis Øltølt.
Og særligt til fastelavnsstævnet, tøndeslagning til hest (Pinata).
Der kan læses detaljeret om klasserne på hjemmesiden.

Følgende klasser udbydes i denne rækkefølge på dagen:
- Tølt: T.10 - T.8 -  T.6 -  T.5 og T.3

- 3-gangsstafet

- Lydighed (dressur): AL4, AL3 eller AL2/AL1

Præmieoverrækkelse (Stafet og Lydighed)

Frokost

- Pinata (tøndeslagning)

- Øltølt

- Præmieoverrækkelse og uddeling af ærespræmier

- Firgang 4.5 - 4.4 4.3 og 3.3 (3-gang)

Til stævnet rider vi i ridehus på 20x60 meter. med ny og lækker fiberbund. Der er mulighed for opvarmning enten i ridehus på 20x40 eller på udendørs dressurbane.


OBS:
Alle gangartsklasser udbydes som træningsklasser. Bedømmelsen speakes undervejs i forløbet af vores dommer. 

Alle gangartsklasser (firgang, tregang og tøltklasser) rides i øvrigt som sløjfeklasser. Det betyder at rides der til minimum 3,0 i gennemsnit udløser dette en roset. Derudover er der en anden farve til ekvipager der gennemfører til min. 4,5 i gennemsnit og en til dem der gennemfører til min.  5,5 i gennemsnit. Så det kan godt betale sig at gøre sit bedste.  Der er ingen individuelle placeringer i disse klasser.

Børn har ikke en selvstændig klasse men er altid MEGET velkomne. I AL4, 3.3 (Tregang), 4.5, T.8 og i Pinata er det i øvrigt  tilladt med trækker og/eller "coach" på banen under ridtet. (noter det i bemærkninger hvis I ønsker at benytte trækker).

3-gangsstafet er en ny klasse i år. Det foregår således at man skal stille hold på 2-3 ekvipager. Dernæst rides der en 1/2 omgang skridt, en omgang tølt/trav og en omgang i modsat gangart af tølt eller trav således at der er vist tre forskellige gangarter. De to hold rider imod hinanden samtidigt og selvfølgelig på tid. Hurtigste team vinder.
Noter under bemærkninger hvem du rider på hold med. Har du ingen holdmakker sammensætter vi gerne et hold for dig.

Pinãtaklassen er tøndeslagning til hest! Vi glæder os meget til denne klasse. Der er en  Dronning og kongekrone at vinde, samt ærespræmie for de 3 bedste udklædte.

Stævnet oprettes ved minimum 30 ryttere og max antal er 40 .

Startpris pr. ekvipage: 340 kr. for Dagfari medlemmer og 460 kr. for alle andre.

Det er muligt gratis at opsætte fold på springbanen (vær obs på at det kan det være svært at få hegnspæle i jorden, særligt i frost). Området skal være helt ryddet for wrap og pærer inden I kører.

Tilmeldinger med klubrabat skal foretages med korrekt medlemsnummer i overensstemmelse med rytteren der skal ride hesten.

Tilmelding for Dagfarimedlemmer åbner 19. januar 18.00 (for ryttere fra andre klubber åbner tilmeldingen 26. januar). Tilmelding lukker når alle pladser er besat, eller senest 16. februar. 

Efter sidste tilmeldingsfrist (16. februar) kan der IKKE skiftes volter mv.
Fordi: Når først programmerne lægges og startlister laves er det et stort arbejde at ændre det. Og selv en lille ændring har indflydelse på mange ryttere samt tidsprogrammet. Rytter og/eller hest kan skiftes ud efter denne dato mod gebyr på 50 kr.

Er der særlige  hensyn der er behov for i forhold til dig og din hest så kontakt arrangøren (inden 16. feb.)

Vi har tradition for, at alle ryttere hjælper med til afviklingen af stævnet, så du bedes afkrydse hvilken hjælpertjans du ønsker. Hvis alle hjælper, så har stævneudvalget kræfter til mere, også senere på året.

På forhånd tak

Arrangørens kontaktinfo

DagfariSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Helsinge Ridecenter
Husebyvej 13
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil