Geysir: Kursus med Holarinstruktør Elvar Einarsson

10. - 11. marts 2018

Kursus med islandske instruktør Elvar Einarsson

Lørdag 10. og søndag 11. marts 2018

2-dageskursus med Elvar Einarsson

Enestående mulighed for at få undervisning af den islandske Holar-uddannet instruktør Elvar Einarsson. Elvar har trænet det islandske landshold, rider stadig på højt niveau, og er aktiv inden for den islandske avl. Hjemme har han 120 heste, hopper, hingste, føl og ungheste. Dygtig underviser som kan forklare så man kan forstå. Kurset henvender sig til ryttere på alle niveauer – fra begyndere, skovturs- og til konkurrenceryttere. Kurset foregår på letforståeligt engelsk.

Man rider to gange lørdag - én gang om formiddagen og én gang eftermiddagen. Lørdag rider vi to af gangen og søndag enkeltvis og får pudset det af vi har lært.

Der rides i det store dejlige ridehus på landbrugsskolen Sjælland. Undervisningen er intensiv, og vær ikke nervøs ved om du er dygtig nok, der er god tid til at komme i dybden med den enkelte deltagers/hests udfordringer og problemstillinger. 

Der er mulighed for at leje boks til evt. overnatning, og vi  kan sætte hegn op hvor hestene kan stå om dagen.

Der bliver sendt ridetider ud, og er du interesseret kan vi arrangere ridegennemgang og fællesspisning lørdag aften. Tilføj det som kommentar ved tilmelding, hvis du vil deltage – det kan sagtens blive interessant og sjovt. Samtidigt er det lærerigt at høre de andre deltageres oplevelser med heste og ridning.

For at arrangementet kan lade sig gøre, skal der være ti deltagere. Der skal bookes fly, overnatning, afhentning Kastrup, etc., så mht. prisen får vi meget for pengene, og en enestående chance for islandsk topdedikeret underviser her i DK. En oplevelse som du ikke skal gå glip af.

Se Youtube.com klip og hjemmeside med Elvar Einarsson:
https://www.youtube.com/watch?v=IEhhGlAtN38
www.sydraskordugil.is/index.php?pid=1122

Vi glæder mig til at se jer, hurtig tilmelding vil glæde os, så vi kan se om der er interesse nok  ;-/.

De bedste hilsner
Annie Rasch/Geysir Klubben

Kontakt: Annie Rasch 26195750
Email: annie_rasch@hotmail.dk

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben GeysirSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Landbrugsskolen Sjælland
Ledreborg Allé 50, Lejre
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil