Hekla: Rytterfitness

Torsdag den 19. april 2018

RYTTERFITNESS – Workshop med human- og hestefysioterapeut, Louise Tjell Lambertsen

HEKLA inviterer igen til en spændende aften med human- og hestefysioterapeut, Louise Tjell Lambertsen. En aften med garanti for sved på panden og masser af grin!

Der er stor fokus på træning af vores heste, deres fysiske velbefindende og behandlingen af dem, så de kan præstere som atleter. Ofte glemmer vi dog samtidig at rette fokus mod rytteren, og rytterens fysik (.. eller mangel på samme) – og rytterens betydning i den sammenhæng.

Er du måske klar over hvor stor betydning rytteren har, for at hesten kan bevæge sig frit og ubesværet? Eller måske begrænser du hestens bevægelser, grundet din egen manglende fysik? 

Gør din hest og dig selv en tjeneste - og få styr på din egen fysik! Din hest vil takke dig for det!

Til Rytterfitness Workshop bliver du bevidst om hvordan du som rytter påvirker hesten, og får redskaber til at blive en dygtigere rytter.

Louise Tjelle Lambertsen er uddannet fysioterapeut til heste og mennesker, og hendes hjerte banker varmt for vores heste! Louise har en holistisk tilgang til hest og rytter, og er passioneret for hjælpe HELE ekvipagen med at opnå til de bedste forudsætninger for et optimalt samarbejde!

Aftenen henvender sig til alle som ønsker at vide mere træning af vores skønne hest, deres fysiske velbefindende samt rytterens indvirkning herpå.

Workshoppen finder sted I Heklas rytterstue, Hjallerup Engvej 1A, torsdag den 19. april 2018. Vi starter kl. 19.00 og slutter ca. kl. 21.00.

Der er plads til 12 deltagere. Dog min. 10

Pris: 280 kr. inkl. betalingsgebyr til SPORTI.

Tilmeldingen åbner den 15. februar og slutter den 1. april.

Bindende tilmelding.

Der kan købes kaffe/the og Kage til aftenen.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Pernille på mail; plynderup@gmail.com

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk islænderforening HEKLASe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil