SÍÐA Temaaften: Træn din hest holdbar – i hverdage

Tirsdag den 27. februar 2018

I samarbejde med islandshesteklubben Sida  afholdes Teoriaften med Amalie Møller-San Pedro.

Temaaften: Træn din hest holdbar – i hverdagen.

Hvor ofte skal jeg træne min hest i hverdagen? Hvor længe skal jeg træne den? Hvordan kan jeg variere træningen? Hvad er vigtigt at huske i min træning for at få en holdbar hest? Hvordan holder jeg min hest glad? Hvordan bruger hesten sin krop korrekt? Kan jeg træne ordentligt i skoven, eller skal jeg på bane? Hvornår ved jeg at min hest er i god nok form?

Disse og mange flere spørgsmål vil Amalie Møller-San Pedro gennemgå under temaet: Træn din hest holdbar. Først med en times Teori, herefter går vi ud i ridehuset og kikker på ”rigtige” heste og øvelser.

Temaaftenen er til ryttere på alle niveauer som gerne vil opbygge holdbare heste, god overlinje og grundstyrke samt forbedre kommunikationen og samarbejdet, uanset om de skal gå konkurrencer eller gå ture i skoven. Herudover vil der være fokus på ”den glade hest” i hverdagen. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og gå i dybden med forskellige hestetyper.

Foredragsholder:

Amalie Møller-San Pedro er en erfaren underviser og foredragsholder, hun er uddannet Gæðingakeppni dommer i 2013, Landsdommer i 2016 herudover har hun bland andet ligget nr. 1 på Den Danske Rangliste i A-flok og er Danmarks- og Nordiskmester i Ungdomsflok. I 2017 var hun i finale til istølt, World Tølt, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne. Amalie red i 2017 sit 10 Danmarksmesterskab. Hun har endvidere arbejdet hos Debelmose Isheste, Þjóðólfshagi, Export Hestar og Blessastöðum. Nu driver hun San Pedro Training i Nordsjælland på Bækkegården. 

Formålet er at vi først og fremmest skal blive lidt klogere, men vi skal også være sociale og have det hyggeligt, så det bliver en aften hvor vi kombinerer alle tingene. Der vil blive serveret te, kaffe og kage.

Dato: 27. februar 2018

Sted: Bækkegården, Bækkegårdsvej 4, 3200 Helsinge

Pris: 300 kr.

Tid: kl 18.00 varighed 2-3 timer.

Maks 20 deltagere!

Arrangørens kontaktinfo

Avlsforeningen Sida og Bækkegården


Mødested/startsted

Bækkegården
Bækkegårdsvej 4
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil