Isafold: Hestemassage ved terapeut Helle Mathiasen

Søndag den 11. marts 2018

Fysiurgisk hesteterapeut Helle Mathiasen kommer til Isafold og behandler vores medlemmers heste.

Du bestiller en tid (eller flere hvis du gerne vil have mere end en hest med) i tilmeldingen og en behandling varer 1-1½ time (påregn evt. lidt ventetid hvis behandlingen før din varer 1½ time).

Benyt tiden til en god omgang forkælelse (incl. råd om øvelser du selv kan lave) og velvære for din hest, og/eller medbring eks. din sadel, som du er i tvivl om ligger godt på hesten, så har Helle tilmed kompetencer til at se på det.

Husk at hesten skal være tør og have rolig puls ved ankomst..!!

Der er 6 pladser i alt og tilmelding foregår efter ”først til mølle” princippet, men I må gerne bytte indbyrdes, hvis det skrives i en mail til rikkeoeholm@hotmail.com

Arrangementet foregår i laden ved Rikke Øholm.

Parkering med bil og trailer vil være på p-pladsen ved Bakkehusene børnehave, Skovhusevej 17, 9574 Bælum, hvor man herfra trækker sin hest 50 meter hen ad vejen til den hvide lade med den røde ladeport (husk at rengøre evt. klatter ved trailer inden I forlader p-pladsen igen).

Prisen er 302 kr. excl.  Sporti administrationsgebyr pr. behandling (og hvis man bestiller flere på dagen får man dem til samme pris, dog lægges kørsel oveni) og der vil være lidt godt til ganen til hesteejerne, mens de ser på… J

Du kan se mere om Helle på FB eller www.horse-balance.dk 

Vi glæder os til at se jer :-)

Venlig hilsen
Isafold

Arrangørens kontaktinfo

Isafold



Se arrangørklubben på SPORTI

Isafold

Mødested/startsted

Skovhusevej 30
9574 Bælum
Danmark Vis på kort Navigér hertil