Tvistur: Rundt om Sporten: Rytter & dommer

Onsdag den 28. februar 2018

Rideklubben Tvistur inviterer til spændende foredrag om sporten.

I samarbejde med toprytteren Nils-Christian Larsen og dommer og landsholdleder Helle Brendstrup inviterer vi til en lærerig aften i sportens tegn.

Nils-Christian vandt sølv i T1 og 4.1 ved VM 2015 på den berømte hingst Viktor fra Diisa. Nils-Christian er flere gange kåret som årets rytter i Norsk Islandshesteforening, senest i 2017, og kan herudover kalde sig vinder af Istølt 2016 i Frederikshavn, samt nordisk mester i 4.1 i 2014. Til daglig ejer og driver han Kronholt, hvor han arbejder med træning, uddannelse og salg af topheste. Desuden har han i samarbejde med Eques udviklet serien Black Edition.

Helle Brendstrup er uddannet Nationaldommer under DI, og har mange års erfaring som dommer ved både større og mindre stævner. Hun har siden 2006 været landsholdsleder for det danske landshold ved NM og VM utallige gange og har af flere omgange været medlem og formand for DI’s sportskomite. Er man i tvivl om regler og guidelines, er Helle den helt rigtige at spørge.

Denne aften vil Nils-Christian og Helle guide os igennem stævneridningens do’s and don’ts. De vil hver især dele ud af deres ekspertise indenfor deres kompetenceområder.

Foredraget bliver delt i to dele:

  1. Helle Brendstrup: Der er en regel om alt!
  2. Nils-Christian Larsen: Rid din hest godt og behandl den endnu bedre

Foredraget starter kl. 19 og varer ca. 2 timer, og der er en kort pause mellem de to dele, hvor Tvistur byder på kaffe og kage.

Pris for Tvistur medlemmer: 250 kr: ekskl. Sporti-gebyr
Pris for ikke-medlemmer: 350 kr. ekskl. Sporti-gebyr

Arrangørens kontaktinfo

TvisturSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Tvistur

Mødested/startsted

Nordjysk Ridecenter
Flødalvej 30
9230 Svenstrup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil