Der er lukket for online tilmelding

Sidste frist var fredag den 25. maj 2018 kl. 20:00.

Gletta: Juniortræf

8. - 10. juni 2018

JUNIORTRÆF DEN 8-10. JUNI 2018

Kære alle.   Så er det igen ved at være tid til årets juniortræf, der som altid afholdes hos Ulla og Henrik på Bjarupgårdvej 11, Mollerup, 8600 Silkeborg.  

Man må ankomme fredag den 8. Juni fra kl. 1000, hvorefter vi bruger dagen på at sætte telte op, hygge og ride skovtur med dem, der har mod på det.   

Der bliver ligesom de foregående år undervisning med 2 lektioner lørdag og 1 lektion søndag formiddag. Vi ved desværre ikke endnu, hvem der skal undervise, men vi skal nok finde en god underviser.  

Lørdag aften griller vi, har bålaften og der kommer et spændende indslag.  

Når vi er færdige med undervisning søndag formiddag spiser vi en dejlig frokost, og kl 1330 er der leg til hest, hvor forældrene plejer at komme og kigge. Herefter får vi en masse kage, kaffe og saftevand, pakker sammen og rydder op og gør klar til afgang.   

Under træffet vil der være voksne hjælpere, som altid er klar til at hjælpe, hvis der er noget, som ungerne ikke selv kan løse. Vi plejer dog altid at være dybt imponeret over, hvor søde, hjælpsomme og ansvarlige børnene er, og specielt hvor gode de er til at rydde op efter sig. Vi glæder os altid over, at man slet ikke kan se, at der har været så mange mennesker, når ungerne er taget hjem igen. De tidligere år har der været drenge med,så det håber vi selfølgelig også på i år.  

Tilmelding foregår via Sporti. Tilmeldingsfristen er 25. Maj 2018. Da Gletta gerne vil støtte juniorerne koster det kun 450 kr for hele weekenden med mad og undervisning.  

Er der noget i vil spørge om, kan I bare ringe til mig.  

Mvh. Ulla Wildt-Andersen, tlf. 21353238.

Mødested/startsted
Adresse: Hos Ulla & Henrik, Bjarupgårdvej 11, Mollerup, 8600 Silkeborg, Danmark - [ se kort ]

8. - 10. juni 2018

Gletta: Juniortræf

Tilmeldingsfrist: 25-05-2018, kl. 20:00

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.