Ægir: Se din hest med en kåringsdommers øjne

Søndag den 15. april 2018

Alle er velkomne, dog er der et lille ekstra beløb for deltagelse med hest, hvis man ikke er medlem af Ægir. I år har vi lavet et nyt tiltag, - i vil få vist en hest der er kåret i første klasse for bygning. Dvs man vil kunne se forskellen på egne heste, og høre hvad der lægges vægt på ved en bygningsbedømmelse. Det er en af landets dygtigste kåringsdommere vi har fået til at komme og bedømme jeres heste - nemlig John Siiger som også har avlet nogen af de bedste heste i Danmark. Så hvis du har en islandsk hest, som du godt kunne tænke dig at få kåret, eller du bare gerne vil lære hvad man vægter i bedømmelsen - så skynd dig at melde dig og din hest til dette spændende og lærerige arrangement.

Pris pr hest(incl 1 person) er: 250kr for medlemmer og 300kr for ikke-medlemmer. Der vil være mulighed for at komme som tilskuer- pris for jer der vil kigge på er 75kr.

Dagen starter kl 9:00, hvor vi vil byde på fælles morgenmad og orientering om dagens forløb.

• Om formiddagen vil John bygningsbedømme hestene. Han fortæller os alle om, hvilke delkarakterer han giver og hvorfor.

• Til middag er der fælles frokost for både fremvisere og tilskuere.

• Om eftermiddagen er der bedømmelse af rideegenskaber, for de der ønsker det. Også under ridningen vil John forklare, hvad han kigger på ved hestens sind og bevægelser.

Der vil i løbet af eftermiddagen være kaffe og kage.  

Sidste dag for tilmelding er mandag den 9/4 Kl 18:00. Efter tilmelding koster 50kr. Evt eftertilmeldinger skal ske ved henvendelse til Thomas på tlf 42200041, - der tages forbehold for at der er plads.

Arrangørens kontaktinfo

Islænderklubben ÆgirSe arrangørklubben på SPORTI

Islænderklubben Ægir

Mødested/startsted

Hjortdalvej 368
9460 Brovst
Danmark Vis på kort Navigér hertil