Gandur: Kursus med Atli

Søndag den 6. februar 2011

Åbent for alle

Atli er en super dygtig underviser, der kan undervise heste og ryttere på alle niveauer, dvs. både konkurrenceryttere og fritidsryttere.

Atli begyndte med at undervise Gandurs A-holds ryttere og derefter blev kurserne udbudt til alle. Der har blandt deltagerne været enighed om, at en bedre og mere alsidig undervisning ikke kan fås. Atli er en meget engageret, koncentreret og behagelig underviser, som er let at forstå. Atli har i flere år været landsholdstræner for det danske landshold og elitegrupperne i DI.

Kurset, som alle kan tilmelde sig, afholdes i ridehuset ved Gitte og Johannes, Sellerupvej 18, Børkop.

Der vil være enten 1 gange 40 min. ene – undervisning eller 2 gange undervisning - først 30 min parvis om formiddagen og 25 min. ene – undervisning om eftermiddagen.

Vi samles i rytterstuen og der vil være fælles samling med spisning (betales særskilt 35 kr.) og her vil det være muligt, at komme med ønsker og ideer til det fortsatte kursus. Menu: Gratinerede pandekager med kødfyld og grøntsager. Pris 35 kr. Husk selv drikkevarer.

Atli kommer 4 gange i løbet af 2011, så det er muligt at få et helt træningsforløb igennem det nye år.

Det er muligt at få hesten opstaldet i boks – i prisen er opstaldning i dagtimerne inkluderet. Der kan aftales og afregnes for boks om natten. Kontakt arrangøren for yderligere information.

Alle kan deltage, ingen kvalifikationskrav. Tilmelding via SPORTI.

Pris den 6. februar 2011 incl. boks i dagtimerne 700 kr.

Max deltager antal: 12

For yderligere information kontakt: Janni Rønnow Bach, Tlf.: 21 28 05 06, janni191@hotmail.com

Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Gitte og Johannes Erichsen
Sellerupvej 18A
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil