Gladurs Kratlusker-stævne

Lørdag den 19. maj 2018

I forbindelse med DI’s 50 års jubilæum inviterer Glaður til Kratlusker-stævne - Lørdag d 19. maj. Ideen er lånt fra Århus og Langtved som har haft succes med sådanne hyggestævner.

Stævnet vil blive afholdt på Mølgård, Fabjerg Kirkevej 90, 7620 Lemvig, hvor der er maks. 400 meter ned til skoven, hvor de fleste klasser rides. Stævnet foregår derfor som udgangspunkt i skoven, hvor der rides på en afmærket rute, ca. 4 km.
Undervejs vil der komme markeringer, der viser, hvor man er under bedømmelse, samt hvilken gangart der skal rides.

Der vil komme en 3 gangs-klasse, her skal den ene gangart være skridt, men det er her valgfrit om man ønsker at ride trav/galop, trav/tølt eller tølt/galop som de sidste 2 gangarter.
I 4 gang klassen vises skridt, trav, tølt og galop i valgfri tempo.

Når man er udenfor markeringerne, er det helt frit hvilket tempo man rider i.

Det er muligt at deltage i hold eller enkeltvis, deltager man på et hold, kan man dog vælge stadig at få individuelle karakterer, og dermed deltage i den individuelle konkurrence også. Holdene må bestå af maks. 3 ryttere, og man rider sammen rundt, dog enkeltvis igennem markeringerne.

Der bliver en børneklasse på ovalbanen, hvor der rides i skridt og så en valgfri gangart, her er det tilladt at have trækker med. Børneklassen koster kr. 50,- og skal tilmeldes via mail: Gladur@outlook.dk

Efterfølgende vil der på ovalbanen være øltølt, flagridt, og hvis der er nok tilmeldinger vil der også blive en ”grissepasser”-klasse, hvor vi finder dagens bedste grissepasser.

Der vil være rosetter til de 5 bedste i hver klasse, og rangering sker efter karaktererne fra bedømmelserne af gangarter.

John har lovet at have pølser på grillen, derudover vil der også blive solgt, kaffe, kage, sodavand, mv.

Dommerne til stævne vil være
Rikke Sejlund Lorentzen
Freja B Meller
Ditte B Meller
Winnie Rejmert Pedersen

Vi håber på at se en masse glade ryttere og heste til en rigtig hyggelig dag!

Maks 35. deltagere. Der er bindende tilmelding, dog er det muligt at sælge sin plads. Ønsker man at deltage på flere heste skal vi nok tage så meget hensyn som muligt til dette i tidsplanen.

Priser for medlemmer af Glaður 150,- + gebyr til sporti. Priser for ikke medlemmer af Glaður 225,- + gebyr til sporti. (bemærk medlemskab koster kun 175 for voksne)

De første 14 dage, vil tilmelding kun være åben for Gladur medlemmer.
Der er mulighed for at tilkøbe fold for 50 kr.

Alle vil få en hjælper opgave tildelt. Skriv gerne i kommentar om man ønsker hjælpe på dagen, bage kage, hjælpe i ”cafeteria”, hjælpe med opsætning/nedtagning, dommersekretær etc. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til hvornår man skal ride.
Ønsker man ikke en hjælper opgave, kan dette frakøbes for 50 kr.

Arrangørens kontaktinfo

Glaður køre og rideklub



Se arrangørklubben på SPORTI

Køre- og Rideklubben Glaður

Mødested/startsted

Fabjergkirkevej 90
7620 Lemvig
Danmark Vis på kort Navigér hertil