Fredrik Rydström kursus (ny pris)

12. - 13. marts 2011

Kurset er åbent for alle

Gandur afholder kursus med Fredrik Rydström den 12. – 13. marts 2011 hos Gitte og Johannes, Sellerupvej 18, Børkop. Kurset er åbent for alle. Sidste frist for tilmelding er 25. februar.

Kurset foregår i ridehus, og alle rider 40 min. både lørdag og søndag. Der vil blive optaget lidt video til en times teori lørdag aften, hvor der vil være fællesspisning.

BEMÆRK - ny pris på kr. 600 for kurset, leje af ridehus og opstaldning om dagen. Hvis hesten skal overnatte, aftales det med Gitte og Johannes – tlf. nr. 26199162. Pris for fællesspisning er 50 kr., og det er muligt at tilmelde sig sandwich til frokost, som vi bestiller hos bageren. Medbring selv drikkevarer. Fællesspisning og teori foregår hos Hanne Johnsen, Skærup.

Lidt om Fredrik: Fredrik startede med at ride på store heste, og har gået 3 år på hestegymnasium. Fredrik har været i praktikophold hos Erik Anderson og Johann Häggberg, og han har senere haft stald hos Johann Häggberg. Siden 1995 har Fredrik arbejdet professionel med islandske heste, og han er uddannet B-instruktør og har stor erfaring med undervisning, samtidig har han opnået særdeles gode resultater på konkurrencebanerne. Fredrik er flere gange svensk mester i 5-gang og T.2. I 2010 var han udtaget til at repræsentere det danske landshold i Finland med bl.a. udtagelseskarakter på 7,47 i T.2 på Krókur, og til NM i Finland 2010 skaffede han Danmark guld i 5-gangskombination, bronze i 5-gang med 7.23, nr. 4 i stilpas og en 5. plads i T.2.

Ryttere undervises på alle niveauer og al undervisning tager udgangspunkt i rytterens og hestens niveau. Der lægges meget vægt på grundridning, og på at der arbejdes efter en uddannelsesplan for hesten.

Undervisningen bygger på de gamle klassiske principper, men de er justeret gangartsridningen. Hesten skal være løsgjort, smidig og ligeudrettet, samt være til biddet og på bagparten.

Maks 10 ryttere.

Kontaktperson: Lene A. Pedersen, tlf: 23 39 48 86, mail: leneped100@mail.dk

Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Hos Gitte & Johannes
Sellerupvej 18
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil