Toppur: Weekendtur i Rold Skov

29. - 30. september 2018

Kun for medlemmer af Toppur

Årets weekendtur går til Rold Skov, hvor Klaus Kilt, der har Rold Skov som sin baghave, endnu en gang har stillet sig til rådighed som guide for 2 dages ridning i et helt fantastisk område bestående af bl.a. Rold Skov og Rebild Bakker. Klaus vil af mange være kendt som medarrangør af adskillige Vesterhavsture.

Vi indlogerer os på det idylliske Rebild Vandrerhjem, Rebildvej 23, Rebild, der ligeledes står for forplejningen. Vi indlogeres fortrinsvis i 4 mands soverum – alle med eget bad og toilet. Aftensmad, morgenmad og frokostpakke søndag er inkluderet i prisen, der ligeledes inkluderer Rold Skov 2018 t-shirt. Hestene placeres på mindre folde eller separatfolde på den nærliggende Safari Camping.

Lørdag vil turen gå mod syd, hvor vi når ned til Arden som det sydligste. Alt afhængig af vejret vil frokostpausen blive arrangeret på Arden Rideskole eller dybt inde i den gamle bøgeskov. Her indtager vi vores medbragte mad og drikkevarer. Efter frokost rider vi forbi den berømte røverstue og jordfaldshullet Hestegravene og slutter dagen af med at bade med vores heste i skovens største sø – St. Økssø. Se nærmere på www.ridesporhimmerland.dk. Efter en ridetur på 20-25 km. er vi tilbage på Safari Camping ca. kl. 16.

Søndag: Morgenmad serveres kl. 8.30, hvor hver især smører sin frokostpakke. Afgang kl. 10. Turen starter med at vi rider ind i Nørreskov og videre mod nord i det åbne landskab, hvor vi krydser Lindenborg Å for at ende på Kærvang, hvor Klaus og Benthe bor. Her spiser vi den medbragte frokost og holder et velfortjent hvil. Efter frokost tilbage over Lindenborg Å og gennem Skindbjerg skoven og videre ned i Rold Skov, hvor vi passerer Ravnkilden inden vi efter en tur på 20-25 km. er tilbage på Safari Camping ca. kl. 16. Hvis vejret er meget blæsende kan det blive nødvendigt at finde et alternativ til turen i det åbne landskab op til Kærvang.

Turene vil blive redet i et passende tempo, hvor alle kan være med. Der vil være flere pauser undervejs og en frokostpause på ca. 1½ time. Hestene skal være i god form.

Når tilmeldingerne er i hus udsendes en informationsskrivelse, der indeholder alle relevante oplysninger om turen.

En forudsætning for fællestransporten er, at der mindst tilmeldes 4 heste. Fællestransporten har plads til max. 6 heste.

Antal deltagere er begrænset til 33 efter ”først til mølle”- princippet.

Tilmelding & betaling:
Online via SPORTI
www.sporti.dk
Senest fredag den 31. august     

Max antal deltagere: 33

Pris uden fællestransp.:  485 kr. Børn u. 18 år kr. 360 inkl. alle gebyrer
Pris med fællestransp.:   840 kr. Børn u. 18 år kr. 715 inkl. alle gebyrer  

Arrangør:       
Steen –       
steen@toppur.dk                (2045 6357)
Christina -   christina@toppur.dk           (9955 7561)

Ved tilmelding oplyses navn og mobiltelefon til pårørende samt størrelse og model i t-shirt. Endvidere telefonnummer og opsamlingsadresse ved ønske om fællestransport.

Der skal rides med ridehjelm og der rides på eget ansvar. 

På gensyn
Christina, Klaus & Steen 

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Safari Camping
Rebildvej 17
9520 Skørping
Danmark Vis på kort Navigér hertil