Hekla: Junior og unge team 2018/19

1. august 2018 - 30. juni 2019

Så åbner vi for tilmeldingen til det eftertragtede Junior- og Ungeteam i Hekla, Hjallerup Engvej 1a, Hjallerup. Er du mellem 11-21 år, elsker den islandske hest, men savner sociale relationer sammen med andre islænderpiger/drenge, så er Heklas Junior- og Ungeteam lige noget for dig. Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet, som ligeledes sker via Sporti. Der er plads til max. 15 på teamet, og det foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Formålet med teamet er først og fremmest at styrke sammenholdet blandt teamets medlemmer  og  øge synligheden af de unge i den islandske hesteverden. Derfor sætter Heklas Junior- og Ungeteam fokus på den gode oplevelse med hesten, på kammeratskabet og det sociale fællesskab samtidig med, at vi ønsker  at skabe udvikling hos den enkelte rytter.

Projektforløbet forventes at koste omkring kr. 50.000-75.000 pr. år Vi er derfor meget afhængige af hjælp fra lokale virksomheder, hvilket er årsagen til, at vi tilllader os at forvente en del hjælp og opbakning fra både dig og forældre, når der er mulighed for at tjene penge til teamet. Dette kan dreje sig om 3-4 større arrangementer, hvor vi hjælper til. Derudover vil vi gerne, at du selv deltager i arbejdet med at finde sponsorer til teamet.

Pris pr. deltager kr. 2.200,- som inkluderer:

  • Tøjpakke bestående af ridebukser, jakke og trøje.
  • 12 x 30 minutters individuel undervisning af Astrid Skou, uddannet instruktør fra Hólar, Island – formiddag og eftermiddag fordelt på 6 gange.
  • Kursus på Happy Horse og Spa inkl. tur på vandbånd til din hest.
  • Gæsteundervisning af Jon Stenild, Langtved Heste.
  • Juletur med Hekla.
  • Råbjerg miletur med Hekla

Derudover bliver der nogle sociale arrangementer mod en mindre egenbetaling samt fællesspisning, når der er undervisning, hvor forældre skiftes til at medbringe mad.

“Her i Hekla lægger vi først og fremmest rigtig meget vægt på, at pigerne har det godt sammen socialt. De hygger sig og griner. Det er ikke så meget deres talent, vi lægger vægt på. Det kommer forhåbentligt senere, når de udvikler sig. Men det,  at de har det godt sammen, det er det vigtigste”, Janie Madsen, bestyrelsesmedlem i Hekla og medarrangør.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være en del af det eftertragtede Junior og Ungeteam i Hekla.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:

Tilmelding kan ske frem til 01.08. 2018, eller når holdet er fyldt.

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil