Dagfari: Kursus om førstehjælp til hesten

Tirsdag den 15. marts 2011

Kursus om førstehjælp til hesten v/ dyrlæge Katrine Langvad

Man kommer ud til hesten og den opfører sig bare ikke som den plejer. Du ved der er noget helt galt og ringer naturligvis til dyrlægen MEN hvad kan du gøre inden dyrlægen kan nå frem? Det kan du bl.a. få svar på Dagfaris foredrag med Katrine Langvad, tirsdag den 15. marts 2011 kl. 19. Vi mødes ved Katrines nye ridehus, Bukkarvej 15, 3200 Helsinge, hvor der er gode parkeringsmuligheder.

Førstehjælpskurset afholdes i et varmt lokale, hvor Katrine vil fortælle om førstehjælp til hesten, hvad er de almindelige data (temperatur mv.) Hvad er en hovbyld?. Afslutningsvis vil vi gå over i ridehuset og se på forbindinger både hvordan man ligger en almindelig af slagsen, samt en trykforbinding uden at hesten bliver blå om mulen.

Tid: Tirsdag, den 15. mart 2011 kl. 19 - 22

Sted: Katrine Langvads ridehus, Bukkarvej 15, 3200 Helsinge

Pris: kr. 75,- (rabat på kr. 25 til medlemmer af Dagfari)

Tilmelding kan ske gennem SPORTI.

NB! Grundet antallet af tilmeldinger gennem Sporti er det desværre ikke muligt at komme med til foredraget med mindre man er tilmeldt gennem Sporti.

Deltagergebyret refunderes desværre ikke, hvis man er forhindret i at deltage. Dog refunderes deltagergebyret, hvis foredraget aflyses. SPORTI gebyret refunderes ikke.

Dagfari byder på te, kaffe samt en lille kage.

Vel mødt

Arrangørens kontaktinfo

DagfariSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Katrine Langvads ridehus
Bukkarvej 15
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil