ASKA: Østjysk Mesterskab i Gæðingakeppni

29. - 30. september 2018

ASKA afholder Østjysk Mesterskab i Gædingakeppni den 29-30 september på Vilhelmsborg.  Stævnet er et DRL stævne. 

Info om stævnet og reglerne
Max. Deltagerantal er 100 ekvipager.
Tilmeldingen lukker d. 10. september kl. 20.00.

Indcheckning: I programmet fremgår tider for tjek in, samt mulighed for at prøve banen. Tjek in foregår på den store parkeringsplads og i løbet af dagen ved sekretariatet. Man skal senest være tjekket ind 1 time før klassen starter.

Ryttermøde: Foregår ved Cafételtet – Det er en god idé at deltage her, da der altid er gode råd at få. Tidspunkt fremgår af programmet.

Du kan blive Østjysk mester i:

 • A-Flokk (GDA)
 • B-Flokk (GDB)
 • C-Flokk (GDV)
 • Ungrytterflok (18 år til og med 21 år)
 • Teenageflok (14 år til og med 17 år)
 • Børneflok (til og med 13 år)
 • Gæðinga Tølt 

Der rides efter gældende regler i ”FEIF Ruels and Regulations” samt ”Regler for stævneridning i Danmark”.

Pris for startgebyr

 • 550,- kr. for ASKA medlemmer
 • 750,- kr. for IKKE medlemmer
 • Boks inkl. strøelse kr. 500,- Husk at rydde boksen efter din hest, ellers koster det kr. 500,-
 • Frikøb af hjælpertjans

Fold
Det er muligt at sætte en fold op til din hest ganske gratis. Medbring dog selv hegnsmateriale. Alle heste på fold står på ejer/rytters eget ansvar. Dagsfolde opsættes langs med det gamle kåringsspor ved ovalbanen. Natfolde ligger bag ved stævnestald 1. Der skal være strøm på din natfold.  

Parkering:

Parkering foregår på de store parkeringspladser ved selve Vilhelmsborg. Det er IKKE tilladt at køre ned til ovalbanen, ej heller på græsset ved stien til banen. Respektér venligst dette.

Det er muligt at tilmelde sig én Gæðingakeppni klasse og Gæðinga Tølt.

Hjælpertjans: Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte får tildelt en hjælpertjans under stævnet. Man kan købe sig fri af sin hjælpertjans – dette koster 250 kr.

Café: Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen, så lad madkassen blive hjemme.

Tilmelding: Der vil være først-til-mølle både for medlemmer og ikke medlemmer. Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding, medmindre at dyrlægeerklæring kan fremvises. Det er tilladt at sælge pladsen til anden side. Husk at give arrangør besked, hvis pladsen mm. sælges! Ved salg af plads, skal man påregne et admin gebyr på 250 kr. Dette gælder også for ændringer efter at tilmeldingen lukker. Hingste skal stå i boks. Det er muligt at eftertilmelde imod gebyr på 250 kr. ALLE rettelser skal mailes til aska.rettelser@gmail.com – ellers har vi ikke en chance for at holde styr på det.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Vi forbeholder os ret til at annullere stævnet ved for få deltagere.

Vi glæder os til at se Jer alle!

Mvh. ASKAs stævneudvalg

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil