Gandur: Junior/Ung undervisning v/Tania Højvang

8. - 9. september 2018

GANDURS junior/ung ryttere inviteres til   weekendkursus med Tania Højvang

Kurset henvender sig til alle Gandurs junior/ung ryttere, som har lyst til at lære mere om sig selv, sin hest og i det hele taget bare blive et bedre hestemenneske og rytter. Alle er velkomne uanset niveau da, for som Tania siger; ”det er lige så sjovt at arbejde fra trin 1-2 som fra 9-10”  

Præsentation af Tania:
Tania er uddannet B-instruktør og som rytter hører hun til ”toppen af poppen”. Hun er en meget populær underviser på Sjælland og nu tager hun for 3. gang i år turen helt her over til os.

Udover sine mange sejre 2x VM, 2x NM, 6x DM, 6x SJM har hun ført flere talentfulde unge ryttere frem. Til sidste NM havde hun 3 elever med, som alle har redet på landsholdet og taget mange medaljer både nationalt og internationalt. 

Du får:
Tania underviser hele lørdag og hele søndag og du rider ca. 40-45min. alene hver dag.

Når Tania underviser, tager hun altid udgangspunkt i både hestens mentale tilstand samt dens fysiske formående og det samme med rytteren. Undervisningen er bygget op som en helhed, så ekvipagen får en rød tråd i sit arbejde, undgår konflikter og samtidig når sine mål.

Det er vigtigt for Tania at forstå hesten og rytteren og undervise dem på deres niveau og tilpasse behov, ønsker og drømme. På den måde får hun hurtigt sat skub i en god og sund udvikling så både hest og rytter får den fornødne styrke både fysisk og mentalt til det de gerne vil!

Lørdag aften vil der være fællesspisning og foredrag og snak omkring Tania´s tanker, når hun træner heste og ryttere.

Om søndagen bruges de sidste par min. af din undervisningstid på at gennemgå lektier, så du ved præcis, hvordan du skal arbejde videre.

For Tania er målet vigtigt, men vejen til målet er lige så vigtig og hun syntes det er sjovt at sætte en proces i gang og komme tilbage og følge op på den eller skubbe ekvipagen videre.

Sted:
Undervisningen foregår på dressur- ovalbane hos Fam. Møller Kjær, Ruggårdvej 5, 6040 Egtved

Fold og boks stilles til rådighed.
Der vil være mulighed for overnatning.
Udvalget sørger for forplejning og udgifterne opkræves hos deltagerne (ca. 100 kr.)

Pris: 1.055 kr. 

Tovholder:
Eva Hou Geertsen
Mail:ehg@axcess.dk
Tlf.: 42140229

Arrangørens kontaktinfo

GandurSe arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Ruggårdsvej 5
6040 Egtved
Danmark Vis på kort Navigér hertil