Dyrdilmyri: Rytterens opstilling / Rytteryoga

Tirsdag den 5. april 2011

Rytterens opstilling/ Rytteryoga – Målrettet fysisk træning for ryttere v. Søs Fejerskov-Quist.

Tirsdag den 5. april kl 19.00.

Ryttere på alle niveauer kan forbedre deres ridning ved at sætte fokus på målrettet og funktionel træning af sig selv.

På kurset, som består af en introduktion og smagsprøve på hvad du kan opnå i ridningen ved også at fokusere på din egen træning vil du bl.a. høre om den sidste nye viden og forskning inden for den humane anatomi, og hvad du kan bruge det til.

  • Hvad har bindevævet i kroppen for eksempel med ridning at gøre?
  • Bruger du mon begge dine lunger lige meget, når du trækker vejret, og hvilken betydning kan det have for din krop og din ridning, hvis du ikke gør?
  • Vejrtrækningens betydning i de forskellige gangarter. Hvordan kan du bruge vejrtrækningen bevidst i ridningen?
  • Bækken og lændens betydning i ridningen. Hvad har bækken og lænd med sædebenene at gøre, og hvordan ved du, at du har vægten dér, hvor du mener at du har den?

Dette og meget mere vil du stifte bekendtskab med på dette kursus, der består af power-point præsentation, praktiske demonstrationer samt øvelser.

Om Søs
Søs er selv sportsrytter og uddannet idræts- og biologilærer, yogainstruktør, stresskonsulent samt smartcore specialist. Forfatter til bogen ”I balance på hesteryg – vejen til bedre præstationer og blogekspert siden 2009 for Magasinet Hest på www.hestonline.dk omkring rytterens træning og sundhed med faste indlæg hver måned.

Søs har specialiseret sig i fysisk træning og behandling af ryttere. Hun underviser mange ryttere ugentligt på faste træningshold lige fra fritidsryttere til konkurrenceryttere på Grand Prix niveau i dressur. Derudover holder hun kurser og foredrag over hele landet og har et tæt samarbejde med Claus Toftgaard, træner, fysioterapeut og hestefysioterapeut, som også har været medvirkende til at skrive bogen.

Eks. på kursussteder samt afholdt undervisning og foredrag med praktiske øvelser:

Se mere på www.rytteryoga.dk og www.harmonicliving.dk

Pris:

  • Medlemmer: 75 kr.
  • Ikke medlemmer: 100 kr.
  • Dyrdilmyri Juniorer/Ungryttere: gratis.

Deltagergebyret refunderes ikke, men du er velkommen til at sende en anden.

Arrangørens kontaktinfo

Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Et sted i Gribskov kommune- afhængig af antal tilmeldte, se nærmere på hjemmesiden www.dyrdilmyri.dk.