Dreki: Kratluskerstævne

Lørdag den 8. september 2018

Dreki inviterer til Kratluskerstævne. Stævnet afholdes på Vestmose, Hovej i Ho. Stævnet er et hyggestævne, som ikke kræver rytterlicens. Kratlusker-stævnet er et stævne, som foregår i naturen, hvor man rider en afmærket rute. Langs ruten sidder der dommere – de såkaldte kratluskere – som bedømmer gangarter på markerede strækninger på ruten er opstillet markeringer, som viser, hvornår man rider er under bedømmelse, og hvilken gangart man skal vise. Ruten man rider er ca 5 km.

Der kan startes i en 3 gangs klasse og en 4 gangs klasse, og man kan vælge at starte individuelt eller i en klasse for hold (der kan maks være 2 på et hold).

I begge klasser skal der vises skridt, tølt, trav og i 4 gang skal der udover de nævnte gangarter vises en valgfri gangart. Man vælger selv tempoet. Rangering sker på baggrund af karakterbedømmelsen af gangarterne. Tiden har ingen indflydelse på resultatet, og man må ride det tempo man har lyst til.  Rytterne/holdene sendes afsted med nogle minutters mellemrum. Der dømmes af erfarne ryttere og der foretages udstyrskontrol før ekvipagen rider ud på ruten. 3 gangs klassen er forbeholdt ryttere uden stævneerfaring. Efter klassernes afslutning bliver der uddelt rosetter til de 5 bedste i hver klasse.

Det vil være muligt at købe mad, og der sælges kage, kaffe og te. Max deltagerantal er 50. tilmelding er bindende, men man må gerne sælge sin plads videre.

Kratluskerstævnet er kun for medlemmer og prisen er 175 kr. Der er mulighed for at lave fold eller købe boks. Vi glæder os til en hyggelig dag.

Mødested/startsted

Stutteri Vestmose
Hovej 29
6857 Blåvand
Danmark Vis på kort Navigér hertil