Gandur: Kursus med Atli Gudmundsson

Søndag den 20. marts 2011

Åbent for alle (dog først fra 17. februar kl 16 for ikke-medlemmer af Gandur)

Atli underviser som det eneste sted i Jylland i Gandur.

Atli har undervist i Gandur siden efteråret 2009.

Der har blandt deltagerne været enighed om, at en bedre og mere alsidig undervisning ikke kan fås!

Atli er en meget engageret, koncentreret og behagelig underviser, som er let at forstå. Atli har i flere år været landsholdstræner for det danske landshold og elitegrupperne i DI.

Atli er en super dygtig underviser, der kan undervise heste og ryttere på alle niveauer, dvs. både konkurrenceryttere og fritidsryttere.

Der vil være enten 1 gange 40 min. eneundervisning eller 2 gange undervisning - først 30 min. parvis om formiddagen og 25 min. eneundervisning om eftermiddagen.

Vi samles i rytterstuen i frokostpausen og der vil være mulighed for at tilmelde sig spisning (betales særskilt 35 kr.). Husk selv drikkevarer!

Atli er indtil nu booket til d. 20. marts og d. 1. maj. I efteråret forventer vi som minimum, at lave aftaler med Atli vedr. en dag i september og en weekend i november, så det er muligt at få et helt træningsforløb.

Det er muligt at få hesten opstaldet i boks – i prisen er opstaldning i dagtimerne inkluderet. Der kan aftales og afregnes for boks om natten. Kontakt arrangøren for yderligere information.

Kurset d. 20. marts afholdes i ridehuset ved Gitte og Johannes Erichsen, Sellerupvej 18, 7080 Børkop.

Tilmelding via SPORTI for medlemmer af Gandur fra den 10. februar kl. 16.00.

Tilmelding via SPORTI for ikke medlemmer af Gandur fra den 17. februar kl. 16.00.

Tilmelding slutter den 24. februar.

Pris for kurset d. 20. marts 2011 inkl. boks i dagtimerne er kr. 750. Rabat på kr. 50 til medlemmer af Gandur. Max deltager antal: 12

For yderligere information kontakt: Janni Rønnow Bach, Tlf.: 21 28 05 06, janni191@hotmail.com eller Helle Tørskind Sørensen på helle.toerskind@gmail.com.

Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Gitte og Johannes Erichsen
Sellerupvej 18A
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil