Der er lukket for online tilmelding

Sidste frist var søndag den 23. september 2018 kl. 22:00.

Thor Følshow

Søndag den 30. september 2018

Thor inviterer hermed til føl- og plagebedømmelse i ridehuset på Uglestrupgade 9A, Kr. Saaby v. Gevninge, Roskilde. Der er fri entré for tilskuere. Bedømmelsen af hestene starter kl. 9.30 og vi forventer at den festlige dag slutter kl. 17. Der er ankomst og check ind fra kl. 8.00. Tilmelding er bindende. Deltagergebyr refunderes kun i tilfælde af framelding ved fremvisning af dyrlægeattest.

Følgende heste kan tilmeldes:

  • Hingste- og hoppeføl fra 2018
  • Hingste/vallak- og hoppeplage fra 2017
  • Hingste/vallak- og hoppeplage fra 2016

Der kan tilmeldes mere end 2 heste fra samme ejer.

Bedømmelsen af føl og plage har vi overladt til Kristiane Klindt, som vil give en grundig bedømmelse ud fra kriterierne vedr. bygning, gangarter, bevægelsesmønster, sind og vilje. Bedømmelsen af føllene bliver transmitteret til publikum, så alle kan følge med. Ejeren får udleveret en skriftlig bedømmelse med karakterer ved dagens afslutning. Hver klasse bliver oprangeret og der tildeles rosetter til de tre bedste i hver klasse. Vinder af hver klasse kan deltage i et eventuelt Elite Følshow.

Praktiske informationer om hvordan hestene skal vises under bedømmelsen, krav til fremviser, tidsplan og yderligere informationer kan ses på Thors hjemmeside www.thor-klubben.dk når tilmeldingsfristen er udløbet.

Prisen er kr. 500 pr. hest ekskl. Gebyr til Sporti, dog kr. 400 for medlemmer af klubben Thor.  Det er IKKE muligt at have hesten på boks, men inklusiv i deltagergebyret er der fri adgang til opsætning af fold. Der er faste hegnspæle, så medbring hegnstråd og husk vandspand.

Alle folde og græsarealer skal være ryddet for hestens efterladenskaber og evt. foder-rester inden afrejse, der findes redskaber og der er møddingsplads i den blå container ved gavlen af ridehuset.

SALGSHESTE: Hvis dit føl/plag er til salg tilbyder vi gratis at annoncere dette i programmet og over højtaler. Skriv ”til salg” i bemærkninger ved tilmeldingen eller mail til kontaktpersonen.

Der er mulighed for at købe øl, vand, kaffe, kage og sandwich.

Kontaktperson Jette Saltoft Gram, tlf. 30896115, mail: jette.saltoft.gram@live.dk

Vi glæder os til at se jer og de skønne føl og plage. På gensyn THOR

Mødested/startsted
Adresse: Uglestrupgade 9A, 4060 Kirke Såby, Danmark - [ se kort ]

30. september 2018

Thor Følshow

Tilmeldingsfrist: 23-09-2018, kl. 22:00

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.