Hrimfaxa føl- og plagshow 2018

Søndag den 28. oktober 2018

Så er det endnu engang blevet tid til årets begivenhed, Hrimfaxa føl- og plagshow.

Traditionen tro lægger Sydthy Rideklub i Hurup deres dejlige og hyggelige faciliteter til, mens vores altid kyndige dommer Lotte bedømmer hestene.

På dagen vil cafeteriet holde åbent, som har alt godt til ganen, både vådt og tørt til yderst fornuftige priser. Plus der medfølger en morgenmads billet (1 rundstykke+ 1 kop kaffe) pr. tilmelde hest.

Der udbydes klasser fra føl til og med 3. års, for både hingste/vallaker og hopper.

Føllenes bygning, bevægelse og udstråling bedømmes. Dommeren er ”vores egen ” kompetente FEIF dommer, Lotte Berg. Hvert enkelt føl vil kort blive kommenteret af dommeren, så vi alle kan blive klogere på at vurdere føl – se det samme som dommeren ser.

Året bedste hoppeføl og bedste hingsteføl kåres. Til sidst vurderer dommeren hvilket af de to føl, der bliver Årets Hrimfaxaføl.

Det er også muligt at tilmelde 1, 2 og 3 års hingste og hoppeplage. Med hensyn til bedømmelsen af plage vil dommeren vurdere den aktuelle fremtræden, vel vidende, at selv gode plage ikke nødvendigvis viser sig optimalt. Det er et krav at 3 års hingste skal vises i trense.

Priser:

  • 300,- pr. føl/plag inkl. morgenmadsbillet
  • 125,- pr. Boks
  • 75,- pr. fold

Bemærk dog, at der kun er ca. 20 bokse til rådighed, efter først-til-mølle princippet, hingste har første ret, og der er mulighed for at dele boksen mellem to heste. Vi opstiller udendørs folde.

Vi glæder os rigtig meget til en hyggelig dag med vores kære muler, en masse lækre sponsorpræmier og flotte rosetter.

Følg gerne med på vores Facebook side:
Hrimfaxa Føl- og plagshow 2018

Alle klassevinder, samt alle som har fået karakter over 3,40, har mulighed for at deltage i Best in Breeding på Stald Birkegaarden, Rønde, som finder sted d. 3. november. Læs mere på deres facebook side.

Vrinsk fra Heidi, Rebecca og Marlene

OBS: Kun sunde og raske dyr, der ikke har været i kontakt med syge dyr, har adgang.

Arrangørens kontaktinfo

HrimfaxaSe arrangørklubben på SPORTI

Hrimfaxa

Mødested/startsted

Sydthy Rideklub
Industrivej 13
7760 Hurup Thy
Danmark Vis på kort Navigér hertil