Skovløberen

Søndag den 1. september 2019

LØB OVER SJÆLLANDS HØJESTE PUNKT I SKOVLØBEREN

SØNDAG D. 1. SEPTEMBER 2019

Skovløberen afholdes hvert år i den første weekend af september med både en marathon-, halvmarathonkvartmarathonrute - 5'eren. Marathon og halvmarathon ruterne bringer løberne igennem den smukke – men også kuperede skov omkring Hvalsø. De to lange ruter går over Sjællands højeste punkt Gyldenløveshøj- undervejs er der udsigt til Skjoldenæsholm gods – Særløse Overdrev og selvfølgelig masser af varieret skovterræn.

Kvartmarathon og 5'er ruten kommer ikke forbi Gyldenløvshøj, men bringer løberne på en smuk tur igennem skoven omkring Hvalsø.

Hvert år besøges Skovløberen af mellem 500-1000 løbere, der alle ønsker at give sig i kast med nogle af Sjællands hårdeste marathon og halvmarathon ruter. Alle tre ruter har start og mål i Hvalsø by, hvor der er gode muligheder for omklædning samtidig med at der er gode transport og parkeringsmuligheder.

Nyhed for børnene.
Nu har du chancen for at prøve at finde poster – ligesom i et rigtigt orienteringsløb – du får ikke taget tid – men medalje – frugt og vand – det kan vi love. Ruten ligger tæt ved hallen og er under 2 km lang 

Priser indtil søndag 25. august 2019 (dog early bird indtil 15/1-19 se ved tilmelding):
Maraton 300,-
1/2 maraton 200,-
1/4 maraton 125,-
5'eren 75,-
Børne-O-løb 25,-
Løbsbluse skal bestilles senest 18. august 2019!

Online eftertilmelding samt eftertilmelding på dagen +25,- børneløb,  5'eren og 1/4 marathon, og +50,- for 1/2 og 1/1 marathon.

Alle deltager på eget ansvar. Skulle man blive forhindret i at deltage eller i tilfælde af aflysning af løbet pga. force majeure, har deltagerne ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret.

Deltagerbetingelser
Arrangørerne forbeholder sig ret til at vise deltagers navn, klub/firma og fødselsår på deltager- og resultatlister.

Brug af mediemateriale
Fotos, filmoptagelser, interviews og lignende mediemateriale, hvori deltagere optræder i forbindelse med løbet, kan efterfølgende frit benyttes af arrangørerne, herunder også til markedsføringsformål.

Arrangørens kontaktinfo

Skovløberen


Mødested/startsted

Hvalsø Hallerne
Skolevej 5
4330 Hvalsø
Danmark Vis på kort Navigér hertil